Haberler

Jenner: "Kendimi Yaşadığım İçin Çok Mutluyum"

"bana Caithlyn diye hitap edin" diyerek kadın ruhuna sahip olduğunu açıklayıp, Vanity Dergisi'nin son sayısında cinsiyet değiştirmiş son halini sergileyen Bruce Jenner'in, saten kıyafetiyle verdiği fotoğrafları geçtiğimiz günlerde olay olmuştu.

"bana Caithlyn diye hitap edin" diyerek kadın ruhuna sahip olduğunu açıklayıp, Vanity Dergisi'nin son sayısında cinsiyet değiştirmiş son halini sergileyen Bruce Jenner'in, saten kıyafetiyle verdiği fotoğrafları geçtiğimiz günlerde olay olmuştu.

"Caitlyn Jenner" adına açtığı twitter hesabında mutluluğunu paylaşan Reality TV yıldızı Bruce Jenner: "Bu kadar uzun bir mücadeleden sonra gerçek kendimi yaşadığım için çok mutluyum" diye yazdı.

Kadın olduğu açıklamasını yapar yapmaz binlerce kişiden destek ve aşk mesajı alan Caithlyn Jenner'in bu olumlu tepkilerle çok duygulandığı öğrenildi. 19 yaşındaki kızı Kendall Jenner'in babasına "Şimdi özgürlüğünü yaşa güzel kuş" diye mesaj attığı öğrenildi.

Yeni isminin üvey kızları Kim Kardashian, Kendall, Kourtney, Khloe ve öz kızları Kylie ve Kendall gibi K ile mi yoksa C ile mi başlamasında önce tereddüt eden 65 yaşındaki Bruce Jenner, Caithlyn ismini benimseyince C'de karar verdi.

Herkesin seyrettiği "Keeping Up With The Kardashians" dizisinin prodüktörlüğünü yapan Jenner'ın eski karısı Kris, olimpiyatlarda altın madalya kazanan 25 yıllık kocasının kadın olduğunu kabullenmekte zorlandığını söyledi.

Vanity Fair'de 20 sayfalık "Bruce Jenner Allaha ısmarladık, Caithlyn Merhaba diyor" başlıklı yazıda, Bruce Jenner'in Olimpiyat ikonluğundan kadınlığa dönmesinin öyküsü anlatılmıştı. Malibu'daki evinde fotoğrafçı Annie Leibobovitz tarafından görüntülenen Kim Kardashian'ın üvey babasının kadın fotoğrafları dünyada büyük ilgi çekmişti. - Londra

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kim Kardashian Kendall Jenner Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title