Haberler

Japon Geline Türk Usulü Düğün

Gaziantep'te, Demirci 19 Yaşındaki Akif Esim, İnternette Tanıştığı 18 Yaşındaki Japon Atsumi Tsuchiya ile Türk Geleneklerine Göre Düzenlenen Düğünle Evlendi.

Gaziantep`te, demirci 19 yaşındaki Akif Esim, internette tanıştığı 18 yaşındaki Japon Atsumi Tsuchiya ile Türk geleneklerine göre düzenlenen düğünle evlendi.

Babasıyla birlikte işyerinde inşaat demiri satışı yapan Akif Esim, Japonya`da bir plastik fabrikasında çalışan ağabeyi 24 yaşındaki Serdar Esim`e özenerek önce Japonca öğrendi. Çeşitli kitaplar yardımıyla günlük kullanılan Japonca kelimeleri öğrenen Esim, daha sonra aldığı bilgisayarla internette chat yaparken tanıştığı Japon Atsumi Tsuchiya ile arkadaşlık kurdu. Sanal alemde 4 ay süren sohbetlerin ardından Japon kızına evlenme teklif eden Akif, Atsumi`den ilk önce olumsuz yanıt aldı. Daha sonra ağabeyinin yardımıyla pasaport çıkarıp Japonya`ya giden Akif Esim, Atsumi`nin yaşadığı Fukuoka Kurumeshi şehrinde kız arkadaşı ve ailesini ikna etmeyi başardı. Evlilik kararı üzerine ailesiyle birlikte önceki gün Gaziantep`e gelen Japon gelin Atsumi`ye Türk geleneklerine göre düğün yapıldı. Japon aile zorlansa da düğünde çifte telli oynadı. Japon gelin, ellerine yaktığı kınayla eşiyle sahnede oynadı. Düğünde gelinin erkek kardeşi Masatoki de önceden öğretilen kuşak merasimini uyguladı. Japon gelin, kendisine kırmızı kuşak takan ağabeyi ile para takan babası Masahiro`nun elini öptü.

Gelin arabasının arkasına `Anamın Japon gelini` yazdıran Akif Esim, çok mutlu olduklarını belirterek aşklarının sınırları aştığını söyledi. Japon gelin Atsumi, ``Başlangıçta Türkiye`ye gelmeyi ve internette tanışacağım biriyle evlenmeyi hiç düşünmemiştim. Ama artık buradayım. Türkiye`yi çok sevdim. Buradaki insanlar çok sıcak. Bundan sonra Türk geleneklerine göre yaşayacağım`` dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title