Haberler

Jandarmadan Uyuşturucu Tacirlerine Darbe

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerince Gerçekleştirilen Operasyonda, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan Bir Çete Çökertildi.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yapan bir çete çökertildi.

Edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren jandarma ekipleri, Kocaeli'de liderliğini A.A.'nın yaptığı iddia edilen çeteyi takibe aldı. Çeteye yönelik olarak sabah 06.00 sıralarında bir operasyon düzenleyen jandarma, çetenin elebaşısı A.A. ile birlikte Ö.K., A.M., F.M., M.D., E.E., M.K., M.N. ve F.Y.'yi gözaltına aldı. Zanlılar ile birlikte 7 gram taş kokain, 20 gram kubar esrar, 4 kök kenevir bitkisi, 2 adet 7,65 çapında tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 4 adet sarjör, 2 adet otomobil, 1 adet polis memuru kokartı, 1 adet polis kimlik kartı fotokopisi, 1 adet kelepçe, 13 adet cep telefonu, 20 adet sim kart, suçtan elde edildiği değerlendirilen bin 310 ABD doları, bin 540 YTL ele geçirildi.

Ayrıca firar eden M.M., A.G., B.K. ve C.D. hakkında yakalama emri çıkartıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(GA-MŞ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title