Haberler

Jandarmadan Tatilcilere Şeker ve Kolonya İkramı

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bayram tatili için bölgeye gelenlere, Çardak İskelesi'nde şeker ve kolonya ikram etti, trafik kuralları ile ilgili broşür dağıttı

Çanakkale il Jandarma Komutanlığı  ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla bölgeye gelenlere Lapseki'de, şeker ve kolonya ikramında bulundu, trafik kurallarıyla ilgili broşür dağıttı.

Çanakkale İl Jandarma Komunatlığı'nda görevli kıdemli çavuşlar Murat Dilek, Ufuk Kara ve Astsubay Gizem Yaşar, Çardak İskelesi'nde bayram tatili için gelenlerin bayramını kutladı, kolonya ve şeker ikramında bulundu.

Kıdemli Çavuş Murat Dilek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşın huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla arife gününde bazı uygulamalar yaptıklarını söyledi.

Uygulamalarda vatandaşlara, trafik kurallarına dikkat edilmesinin gerekliliğini anlatmaya çalıştıklarını ifade eden Dilek, "Bu kapsamada hazırlamış olduğumuz broşürleri dağıtıyoruz, arkadaşlarımızla şeker ve kolanya dağıtarak, vatandaşımızın bayramını kutluyoruz. Amacımız vatandaşımızın kazasız, belasız huzurlu bir bayram geçirmelerini sağlamak. Bu uygulamamız gün boyu sürecek" dedi. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title