Haberler

KÜTAHYA GÜNEYDOĞU'DA GÖREV YAPAN MESLEKTAŞLARININ OĞLUNA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Güncelleme:

KÜTAHYA'nın Domaniç ilçesinde jandarma ekipleri, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde bomba imha uzmanı olarak görev yapan Uzman Jandarma Çavuş İhsan Altıntaş'ın, 6 yaşındaki oğlu Ali Bartu Altıntaş'a evinde doğum günün sürprizi yaptı. Babasının meslektaşlarıyla birlikte doğum gününü kutlayan Ali Bartu pastasını üfleyip, asker selamı verdi.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde bomba imha uzmanı olarak görev yapan Uzman Jandarma Çavuş İhsan Altıntaş, Domaniç İlçe Jandarma Komutanlığı'nı arayıp ilçeye bağlı Aksu köyünde annesi Gonca Altıntaş ile birlikte kalan 6 yaşındaki oğlu Ali Bartu için doğum günü talep etti. Domaniç İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Bilal Çetin, İhsan Altıntaş'ın öğretmen eşi Gonca Altıntaş'ı da arayıp, ekiplere de doğum günü pastası ve hediyeler aldırarak kutlama hazırlattı. Dün akşam iftar sonrası Aksu köyüne giden jandarma ekipleri, İhsan Altıntaş'ın oğlu Ali Bartu'ya sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Babasının meslektaşlarıyla birlikte pastasını üfleyip hediyeleri alan Ali Bartu daha sonra asker selamı vererek, görüntülü telefonla babası İhsan Altıntaş ile görüştü. Baba Altıntaş da oğlunun 6'ncı doğum gününü cep telefonundan canlı olarak izledi. Gonca Altıntaş eşine ve jandarma ekiplerine teşekkür ederek, 'Asker eşi olmak zor ama bir o kadar da gururlu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altıntaş Jandarma Şırnak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title