Haberler

Jandarmadan "Seyyar Karakol"

Güncelleme:

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde hizmete giren Jandarma Mobil Karakolu, yarın basına tanıtılacak.

Merkezden uzak bölgelerde hizmet veren Jandarma Mobil Karakolu, yarın basına tanıtılacak.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, tanıtım, yarın Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı'nda gerçekleştirilecek.

Jandarma Mobil Karakolu ile merkezden uzak bölgelerde emniyet ve asayişin sağlanması, vatandaşlara yerinde kolluk hizmeti sunulması amaçlandı. Ön kısmında, ihbarlara en kısa sürede ve en doğru yoldan ulaşabilmek için 1 navigasyon cihazı bulunan araçta, kimlik ve araç sorgusu yapabilen, harekat merkezine eşzamanlı yer ve konum gönderebilen, adli olaylarda ve olay yerinde, vatandaşların karakola gitmesine gerek kalmadan, adli evrakların düzenlenmesini sağlayan 1 dizüstü bilgisayar ve yazıcı yer alıyor.

Araçta biri içte, ikisi ön ve arkada olmak üzere toplam 3 kamera bulunuluyor. Kamera görüntülerini anlık harekat merkezine aktarabilen, hafıza kartına depolayan kamera kayıt cihazı, görüntülerin izlenebileceği 17 inçlik LCD ekranın yer aldığı araçta, personelin evrak düzenlerken kullanabileceği 2 katlanabilir sehpa ve üzerilerinde de evrakların konulduğu cepler bulunuyor.

Aracın orta bölümünde kendi etrafında dönebilen, arka bölümde ise personelin uzun görevlerde kullanabileceği çift kişilik yatak haline gelebilen koltuk, bunun altında kilitli çekmeceler, personelin kullanabileceği mini buzdolabı, klozet, lavabo, 50 litrelik temiz su tankı, dolap ve jeneratör yer alıyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Silivri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title