Haberler

Jandarmadan Nefes Kesen Operasyon

Çorum’un Osmancık ilçesinde jandarma tarafından yapılan uygulamada dur ihtarına uymayarak kaçan şüpheli araç düzenlenen operasyonla yakalanırken, araçtaki 4 kişi de gözaltına alındı.

Çorum'un Osmancık ilçesinde jandarma tarafından yapılan uygulamada dur ihtarına uymayarak kaçan şüpheli araç düzenlenen operasyonla yakalanırken, araçtaki 4 kişi de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Muhittin B. (22), Emre C. K. (19), Gülcan S. (19), Y.A. (17) adlı şahıslar Samsun'dan kiraladıkları araca bir başka araçtan çaldıkları plakayı takarak akaryakıt bir akaryakıt istasyonuna geldi. Buradan yakıt alan şahıslar daha sonra ödeme yapmadan kaçtılar. Akaryakıt istasyonunun ihbarı üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehrin çıkışlarında uygulama noktaları oluşturdu. Burada durdurulan şahıslar uygulama noktasında aracın ruhsatını vermelerinin ardından kaçtılar. Uygulama noktasından kaçan araç ile ilgili D-100 karayolu üzerinde bulunan şehirlerin emniyet birimlerini bilgilendirerek Samsun Polis ekipleri aracın üzerinde sahte plaka ve gerçek plakasını verdiler.

Yol üzerinde oluşturulan uygulama noktalarından kurtularak kaçmayı başaran zanlılar Osmancık Bölge trafik ve polis ekiplerinin takibine takıldılar. Aynı esnada Çayırköy Karayolları kamyoncu dinlenme parkında uygulama yapan Osmancık Jandarma ekiplerini de bilgilendiren polis ekipleri aracın yakalanması için tüm yol üzerinde tedbir aldılar.

Jandarma ekipleri tarafından dur ihtarına uymayan otomobil, kapan atmak suretiyle durduruldu. Patlayan lastik ile ilerlemesini devam ettiren aracın bir anda gözden kaybolması ve çevre köylere girdiğinin zannedilmesi üzerine jandarma ve polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak arama tarama faaliyeti başlattı. Jandarma ekipleri yol üzerinde bulunan dinlenme tesisinde arama yaptığı sırada aracın park halindeki TIR'ların arasına girerek gizlendiğini fark ettiler. Aracın başına giden jandarma ekipleri 4 kişi gözaltına aldı.

Şüpheli şahıslar, resmi belgede sahtecilik, sahte ve çalıntı plaka, akaryakıt istasyonundan aldıkları yakıt ücretini ödememek, alkollü ve ehliyetsiz araç kullanmak ve dur ihtarına uymamaktan savcılığa çıkarıldılar. Osmancık Cumhuriyet Savcılığı tarafından alınan ifadelerinin ardından şüpheli şahıslar, Samsun'a gönderildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmancık Samsun Çorum 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title