Haberler

Jandarmadan "Maşa" Operasyonu

Konya İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerinin Organize Suç Örgütüne Yönelik Düzenlediği Operasyonda Gözaltına Alınan 11 Kişiden 8'i Adliyeye Sevk Edildi.

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin organize suç örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 8'i adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Çumra ilçesine bağlı Arıkören beldesinde O.C.'nin evinin kurşunlanmasından sonra İl Jandarma Komutanlığı tarafından araştırma başlatıldı. Araştırma sonucunda kurşunlama olayına karışan şahısların Konya, Aksaray, Ankara ve Karaman illerinde kurdukları silahlı örgüt ile zorla çek-senet imzalatma, çek-senet tahsilatı, silahla tehdit, adam kaçırma ve adam öldürme suçlarını işlediği iddiasıyla operasyon yapan jandarma 11 kişiyi gözaltına alındı. Maşa ismi verilen operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 3'ü ilk sorgularının ardından serbest bırakılırken, 8 şüpheli bugün Çumra Adliyesi'ne sevk edildi.

Öte yandan, Konya'nın Kulu ilçesinde iş adamı H.G.'nin 64 yerinden bıçaklanarak öldürülmesi olayının da bu örgütle bağlantısı araştırılıyor. Maşa operasyonunda 4 tabanca, 4 av tüfeği, çok sayıda çek ve senet ile mühimmat ele geçirildi.

(İP-FM-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title