Haberler

Jandarmadan Kaçak Kömür Uygulaması

Karabük İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, Karabük - Zonguldak Karayolu Pirinçlik Mevkiinde Yaptıkları Uygulamada, Şehre Kaçak Olarak Sokulmaya Çalışılan 60 Ton Kömür Ele Geçirdi.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı trafik timleri, Karabük - Zonguldak karayolu Pirinçlik mevkiinde yaptıkları uygulamada, şehre kaçak olarak sokulmaya çalışılan 60 ton kömür ele geçirdi.

Jandarma trafik timleri, Karabük-Zonguldak karayolu Pirinçlik tüneli girişinde trafik uygulaması yaptıkları sırada şüphe üzerine E.K. yönetimindeki 67 AF 997 plakalı kamyon ile U.K. yönetimindeki 67 DK 935 plakalı kamyonu durdurdu. Jandarma timlerinin yaptıkları incelemede kömürlerin irsaliyesiz, faturasız oldukları ve açıkta taşındığı tespit edildi. Kaçak olarak şehre sokulmaya çalışılan kamyonlar jandarma nezaretinde kantara getirilerek tartıldı. Her iki kamyonda 60 ton kömür olduğu tespit edilirken,

jandarma timleri ruhsatsız ve açıkta kömür getirmekten dolayı her iki kamyonun sürücüsünün ifadesini aldı haklarında yasal işlem yapıldı. Maliye ve İl Çevre Müdürlüğü ekiplerine haber verilerek, kömürlere el konuldu. İşlemleri tamamlanan kamyonlar Karabük Belediyesi garajına çekildi.

(YE-SD-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title