Haberler

Jandarmadan Çocuklara Tiyatro Keyfi

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından derslerinde başarılı olan çocuklar tiyatroya götürüldü.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından derslerinde başarılı olan çocuklar tiyatroya götürüldü.

Komutanlıkt görevlileri, Bağlarbaşı Ortaokulunda öğrenim gören ve derslerinde başarılı olan 11 öğrenciyi Onat Kutlar Tiyatro Salonunda sahnelenen  "Arap Abdo" isimli tiyatro oyununa götürdü. Oyuncular Altan Erkekli ve Şebnem Gürsoy da çocuklarla biraraya geldi, öğrencilerle sohbet etti.

Oyuncu Erkekli, kırsal alanda yaşayan çocuklar ilk kez tiyatro salonunda bir oyun izlediklerini belirtti.

Jandarmanın düzenlediği etkinlikte gördüğü manzara karşısında çok mutlu olduğunu kaydeden Erkekli, "Bu etkinliğin tüm Türkiye'ye örnek olması gerektiğini düşünüyorum.  Çocuklarımıza tiyatroyu sevdirmek için göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayıJandarma Komutanlığına tüm tiyatro sanatçıları adına tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bağlarbaşı Ortaokulu Müdürü Cemal Karakuş da öğrenciler için çok güzel bir etkinlik olduğunu bildirdi. Karakuş, "Hem ilk defa tiyatro izlediler, hem de televizyondan izledikleri ünlü oyuncularla sohbet edip birlikte zaman geçirdiler" değerlendirmesinde bulundu. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Altan Erkekli Onat Kutlar Bağlarbaşı Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title