Haberler

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 173.yıldönümü

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 173.yıldönümü nedeniyle Gümüşhane'de tören düzen düzenlendi.

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 173.yıldönümü nedeniyle Gümüşhane'de tören düzen düzenlendi.

İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde gerçekleştirilen törene Vali Dr. Yusuf Mayda, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arslantaş, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, ilçe kaymakam ve belediye başkanları, kamu kurum müdürleri, şehit ve gazi yakınları ile personel katıldı.

Törende Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in mesajının okunmasının ardından Jandarma teşkilatının tarihçesi Yüzbaşı Taner Duman tarafından okundu. Jandarma teşkilatının yaptığı hizmetlerde kullandığı araç, gereç ve silahların bulunduğu stantları gezen konuklar daha sonra iz takip köpeği "Hızlı" tarafından yapılan gösteriyi izledi.

Eğitimcisinin verdiği komutlara harfiyen uyan Hızlı'nın gösterisini ilgi izleyen katılımcılar daha sonra kokteyle katıldı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Canlı Yusuf Mayda Necdet Özel Gümüşhane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title