Haberler

Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümü

Güncelleme:

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Jandarma Teşkilatının 18. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Jandarma Teşkilatının 18. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Ekinci, mesajında, kurulduğu günden bu yana, mesai ve koşul mefhumu gözetmeksizin, milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini koruyup kollayan Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın heyecan ve gururunu yaşandığını belirtti.

Jandarmanın onurlu görev sayesinde toplum olarak huzur ve güven içerisinde ülkenin bulunduğunu aktaran Ekinci mesajında şunlara yer verdi:

"Jandarma, milli ve manevi duygularla, tarih ve medeniyet bilinciyle ortaya koyduğu emekleri ile daima takdiri hak etmekte; hak, adalet, hukukun üstünlüğü ve insan sevgisi gibi konularda gösterdiği hassasiyet ile insanımızın gönlündeki müstesna sevgisini korumaktadır. Bir yandan suç ve suçlu ile mücadele eden köklü teşkilatımız, bir yandan da sosyal ve kültürel faaliyetleri ile devlet ve millet arasında gönül köprüleri inşa etmeye devam etmektedir. Bütün bu çalışmaları gören ve bilen kadirşinas insanımız da güvenlik güçlerine olan kadim sevgisini ve güvenini arttırarak devam ettirmektedir. Bu duygularla; Jandarma Teşkilatımızın 181. yıl dönümünü kutluyorum. Aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor; görevleri başındaki değerli teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Ekinci Jandarma Bingöl Ekinci Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title