Haberler

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Bursa'da

, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin 2002-2004 yılları arasında İl Jandarma Alay Komutanlığı yaptığı birliği ziyaret etti.

, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin 2002-2004 yılları arasında İl Jandarma Alay Komutanlığı yaptığı birliği ziyaret etti. Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu'nda incelemelerde bulunan Arif Çetin, daha sonra huzurevi ve bir şehit ailesinin evini ziyaret etti.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, 2002-2004 yılları arasında Alay Komutanlığını yaptığı Bursa'ya geldi. Bursa Valisi İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret eden Arif Çetin daha sonra iki yıl görev yaptığı İl Jandarma Komutanlığı'na geldi. Orgeneral Arif Çetin daha sonra Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu'na geçerek incelemelerde bulunup öğrencilerin derslerine katılıp öğle vakti öğrencilerle birlikte karavanadan yemek yedi. Çetin, "Şanlı bayrağımızı yurdun dört bir köşesinde dalgalandırarak milletimizin hizmetinde emniyet ve asayişi sağlama görevi yürütmekteyiz. Bu okulda yetişen 1670 Astsubay öğrencimizi teşkilatımız saflarına katarak daha güçlü olacağız" dedi.

Orgeneral Arif Çetin daha sonra Osmangazi ilçesinde oturan 2015 yılında Siirt'in Şirvan ilçesinde terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Jandarma Er Bahadır Aydın'ın ailesini ziyaret etti. Şehit Babası Muhsin Aydın tarafından karşılanan Orgeneral Çetin, "Evlatlarını vatan uğruna şehit verdiklerini, tüm askerlerin ve jandarma personelinin kendisinin birer evladı olduğunu" söyledi.

Ali Osman Sönmez Huzurevi'nde kalan yaşlıları da ziyaret ederek çiçek veren ve sohbet eden Orgeneral Arif Çetin, meslek hayatı boyunca Bursa'nın kendisi için önemli bir yer olduğunu belirtti.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arif Çetin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title