Haberler

Jandarma'dan Kamyon ve Tırlara Yönelik Uygulama

Jandarma'dan kamyon ve tırlara yönelik uygulamaİSTANBUL - İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kemerburgaz yolunda kamyon ve tırlara yönelik asayiş uygulaması yaptı.

Jandarma'dan kamyon ve tırlara yönelik uygulama

İSTANBUL - İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kemerburgaz yolunda kamyon ve tırlara yönelik asayiş uygulaması yaptı. Uygulamada kamyon ve tırların yüklerinin standartlara uygunluğu ile araçların lastik, reflektör ve yükselti demirleri kontrol edildi.

Kemerburgaz-Arnavutköy yolunda İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kamyon, tır gibi ağır tonajlı araçlara yönelik uygulama yapıldı. Uygulamada jandarma ekipleri araçların lastikleri, reflektörleri ve yükselti demirlerini kontrol ederken, kamyon ve tırların yükleri ile sürücülerin belgelerine de bakıldı. Reflektörleri olmadığı için para cezası yazılan bir tır sürücüsü, "Muayene istasyonları eskiden yapıştırıyorlardı. Şimdi son zamanlarda istemiyorlar. Ona göre biz uyguluyoruz. Daha önce reflektör olmadan muayeneden geçirmiyorlardı" dedi.

Motosikletli Jandarma Trafik Timlerinin ilk kez katıldığı uygulamada lastikleri yarık ve kış şartlarına uygun olmadığı için trafiği tehlikeye sokan bir tır sürücüsüne de para cezası kesildi. Çalıntı plaka, çalıntı araç, daha önceden sisteme girmiş terörle bağlantılı araçların tespit edildiği mobil Plaka Tanıma Sistemi'nin de kullanıldığı uygulamada, yabancı uyruklu bir vatandaşa ticari araç kullanma yetkisinin olmadığı söylenerek aracı trafikten men edildi.

Uygulamada PTS sisteminin yanı sıra araç takip sistemi, sorgu bilgisayarları, drone ve karekod cihazı da kullanıldı. Uygulamadan sorunsuz bir şekilde geçen ve yoluna devam eden bir tır şoförü, "Dengesiz araç kullanıyorlar. Evraklarında eksikleri de var. Bizim bir sıkıntımız yok. Bir reflektörümüz eksik. Onlar da hazırda var zaten hemen takarız. Yolumuza devam ederiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Kemerburgaz Jandarma 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 25 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024: Faiz kararı CANLI YAYIN! MB faiz oranı yüzde kaç oldu? Konyaspor Başkanı Fenerbahçe ile ilgili ne söyledi? Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! DİLAN POLAT ÇIKTI MI? Dilan Polat, tahliye edildi mi? Dilan Polat aylık kazancı ne? SON DAKİKA: Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? MB Faiz oranı açıklandı mı? Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? #129689 Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title