Haberler

Jandarma'dan Çocuklara 5 Yıldızlı 23 Nisan Hediyesi

Bodrum Gümbet Mahallesindeki Rexene Resort otel yönetimi hiç tatile çıkmamış, kırsal kesimde yaşayan çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında üç gün otelde ağırlıyor.

Bodrum Gümbet Mahallesindeki Rexene Resort otel yönetimi hiç tatile çıkmamış, kırsal kesimde yaşayan çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında üç gün otelde ağırlıyor.

Otel yönetimi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na otelde ağırlanacak çocukların seçimi için talepte bulundu. Talep Muğla Valisi Amir Çiçek'e iletildikten sonra 20'si aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sevgi Evleri'nde kalan çocuk olmak üzere toplam 91 kişilik kafileyi '23 Nisan'da Jandarma ve Çocuklar El Ele, Hep Birlikte Tatile' projesi kapsamında İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen tören sonrası araçlarla Bodrum'a hareket etti.

Muğla İl Jandarma Komutanlığında gerçekleştirilen törene Vali Amir Çiçek, Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci katıldı. '23 Nisan'da Jandarma ve Çocuklar El Ele, Hep Birlikte Tatile' sloganı ile üç günlük tatile gönderilen öğrencilerin gidişi öncesi Vali Amir Çiçek'e ithafen Şehit Jandarma Albay Halil İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu Türkçe öğretmeni Saniye Sarıkaya'nın bir gün önce kaleme aldığı 'Yüreğimin Sesi' isimli şiiri okudular.

Törende konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutlayarak, tatilde gönüllerince eğlenmelerini ve iyi bir şekilde dinlenmeleri tavsiyesinde bulundu. Çocuklar ve aileleri için ücretsiz tatili organize eden otel yönetimi ve Jandarma Komutanlığına teşekkür eden Vali Çiçek, "Çocuklarımızı geleceğe ve daha iyi yarınlara hazırlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu sosyal projenin herkese örnek olmasını diliyorum. Güvenlik güçlerimiz her zaman vatandaşımızın ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hizmetinde. Artık şuna inanıyoruz ki her şey vatandaşımız ve çocuklarımız için. Her şey vatanın bölünmez bütünlüğü, bayrağımız ve Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet devamı için" dedi.

Konuşmaların ardından Türkçe Öğretmeni Saniye Karakaya tarafından Vali Çiçek'e katkılarından dolayı plaket verilirken, öğrenciler ve aileleri ile hatıra fotoğrafı sonrası çocuklar Bodrum'a yolcu edildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amir Çiçek 23 Nisan Bodrum Muğla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
title