Haberler

Jandarma Aydın ve İzmir Dağlarında 4 Yıldır Firari Olan Katili Arıyor

Aydın'ın Yukarıkayacık Mahallesi'nde 6 Eylül 2013 tarihinde yakınlarını pusu kurup silahla taradıktan sonra dağlara kaçan ve 28 Ocak 2015 tarihinde de kendisini yakalamak isteyen askerlere ateş ederek Astsubay Emrah Ünalan'ı şehit eden katil zanlısı Hüseyin Türkmen'in yakalanması için güvenlik güçleri 4 yıldır çalışıyor. Aydın ve İzmir sınırları içerisinde kalan dağlarda katil zanlısını arayan ekiplerin havaların soğuması ile birlikte bölgede arama çalışmalarını yoğunlaştırdığı öğrenildi.

Bölge halkının da korkulu rüyası haline gelen ve yaklaşık 4 yıldır yakalanamayan katil zanlısı Hüseyin Türkmen, 6 Eylül 2013 tarihinde Aydın merkeze bağlı Yukarı Kayacık Mahallesi'nde boşanmak isteyen karısı Ümmühan Türkmen'in (36) ailesine Kanlıdere mevkiinde pusu kurmuştu. Gece yayladan gelen eşinin bulunduğu aracı pompalı tüfekle tarayan Hüseyin Türkmen, eşi Ümmühan Türkmen'i sol, kayınpeder İbrahim Türkmen'i (70) sağ ve kayınbiraderi Durmuş Türkmen'i (47) her iki bacağından vurmuştu. Hastaneye kaldırılan Ümmühan Türkmen, babası İbrahim Türkmen ve abisi Durmuş Türkmen'in ayakları kesilmiş, katil zanlısı ise olaydan sonra dağlara kaçmıştı.

Kendisini yakalamak isteyen astsubayı da şehit etmişti

Olaydan yaklaşık 17 ay sonra ihbar üzerine Aydın Efeler ilesi Eğrikavak Mahallesi ile İzmir Ödemiş ilçesine bağlı Hamamköy Mahallesi arasında bulunan dağda yaşadığı belirlenen katil zanlısını yakalamak için Aydın İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler operasyon yapmıştı. Aydın dağlarında kaçak yaşayan katil zanlısı Hüseyin Türkmen 28 Ocak 2015 tarihinde akşam saatlerinde Efeler Eğrikavak Yaylası ile Ödemiş Hamamköy Yaylası arasındaki arazide kendisini yakalamak isteyen jandarma ekipleri ile çatışmış, Astsubay Emrah Ünalan'ı (35) şehit etmiş ve Uzman Çavuş İrfan Yüksel'i de yaralamıştı. 4 yıldır firarda olan katil zanlısının yakalanması için bölgedeki arama çalışmalarına hız verildiği öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hüseyin Türkmen Eylül İzmir Aydın 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
title