Haberler

    Jan Olde Riekerink İstifa Etmeyecek!

    FutbolArena Özel - Galatasaray'da Kayserispor mağlubiyeti sonrasında hedefteki isim haline gelen Jan Olde Riekerink'in Florya'daki kaderi bugün yapılacak zirve sonrasında netleşecek.

    90 dakikanın bitmesinin ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in sıcağı sıcağına hesap sorduğu Riekerink'in ajandasında kesinlikle 'İSTİFA' gibi bir gündem yok. Herkes gözünü bugün Riekerink konusunda Galatasaray'daki zirveye çevirirken hemen belirtelim Hollandalı görevini bırakmayacak. Bu özel bilgiyi de FutbolArena açıklıyor.

    Galatasaray'da Riekerink istifa edecek mi?

    Riekerink, gönderileceğine dair haberlerin sıklaşması ve 1 haftadır görevden alınacağı iddiaları üzerine Galatasaray Kulübündeki alacaklarını tahsil etmek için harekete geçti. Sarı kırmızılı kulübe yıllık 900 bin Euro karşılığında imza atan Riekerink'in, sezonun geride kalan 6 ayı sonunda önemli bir alacağı olduğu ortaya çıktı.

    Riekerink'in,Galatasaray'dan yaklaşık 400 bin Euro alacağını tahsil etmek istediği ve parasının geri kalanı için hafta içinde ödeme talebinde bulunduğu öğrenildi.

    Levent Nazifoğlu'dan Riekerink açıklaması

    Maç sonunda açıklamalarda bulunan yönetici Levent Nazifoğlu, Riekerink ile yola devam edeceklerini belirtti.

    "Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yerine şu an kimi getirebiliriz?" diye soran Nazifoğlu, "Kim daha faydalı olabilir. Böyle bir değişikliği daha çok zarar getireceğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu. Basında adı geçen isimlerden Raşit Çetiner, Hasan Şaş, Abdullah Avcı, Fatih Terim ve Tudor'la da görüşmediklerini belirten Nazifoğlu bu dönemde bir teknik adam değişikliğinin 3-4 hafta kaybettirebileceğini de dile getirdi.

    "Hocayla yolları ayırma konusunda görüşme olmuyor. Alternatifleri kendimiz konuşuyoruz ama hocayla bir problemimiz olmadı." diyen Nazifoğlu "Takımımız Sneijder'e çok alışmış, olmayınca takım bocalıyor. Selçuk da olmayınca orada sorumluluk alacak biri bulunmadı." ifadelerini kullandı.

    Nazifoğlu futbolcuları da eleştirirken, "Ödemeler işe yaramadı demek ki rahatladılar" dedi. Galatasaraylı yönetici ayrıca sayılmayan golde de Eren Derdiyok'un hamlesinin faul olmadığını dile getirdi.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Kayserispor Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title