Haberler

Jaja Çaldı, Yattara Dans Etti

Trabzonspor, Kayserispor maçının hazırlıklarını bugün 17.00'de yaptığı antrenmanla sürdürdü.

JAJA ÇALDI, YATTARA DANS ETTİ

Trabzonspor, Kayserispor maçının hazırlıklarını bugün 17.00'de yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Pawel Brozek, Mehmet Çakır ile Engin Baytar katılmadı. Egemen Korkmaz ise doktor kontrolünde koşu yaptı. Bu arada Egemen uzun bir aradan sonra topla çalışmalara da başladı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çalışmasıyla son buldu. Antrenman içerisinde verilen arada ise sağlık kutusunu eline alan Jaja, kutuyu darbuka gibi çalarken, Yattara da dans etti. Tüm futbolcular Yattara'nın danısını alkışladı. Antrenman öncesi ise TOKİ Yıldızlı İlköğretim Okulu Öğrencileri, futbolculara çiçek verdi.

77 YAŞINDAKİ FANATİK TARAFTAR, YATTARA İLE BULUŞTU

Öte yandan Bordo-mavili takımın 17.00'de yaptığı antrenman öncesi kulübü ziyaret eden 77 yaşındaki 4 çocuk, 13 torun sahibi Hemdiye Asan, hayranı olduğu Yattara ile bir araya gelerek, kendisine Bordo-Mavi ipliklerle dokuduğu yün çorapları armağan etti. Trabzonspor'un bütün maçlarını yakından takip ettiğini belirten fanatik taraftar, en büyük isteğinin Trabzonspor'un şampiyonluğunu görmek olduğunu vurguladı. Aldığı hediyeler sonrası çok mutlu olduğunu söyleyen Yattara, Asan'a teşekkür ederek, sezon sonunda kendisine şampiyonluğu hediye etmek istediklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title