Haberler

'Jaguarcı' Zeki Küçükberber'in Oğlu Hayatını Kaybetti

Kamuoyunda 'Jaugarcı' Olarak Bilinen Zeki Küçükberber'in Oğlu Mete Küçükberber Hayatını Kaybetti.

Kamuoyunda 'Jaugarcı' olarak bilinen Zeki Küçükberber'in oğlu Mete Küçükberber hayatını kaybetti.

Mete Küçükberber, kalp sıkışması şikayeti üzerine önce İstinye Devlet Hastanesi'ne, ardından sabah saatlerinde de Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Küçükberber, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçükberber'in ölümünün şüpheli bulunması üzerine morga kaldırılan ceset incelemeye alındı. Morga gelen savcının Küçükberber'in cesedi üzerindeki incelemelerinin sürdüğü belirtildi.

16 Mayıs 2001 tarihinde 'Jaguarcı' olarak bilinen Jaguar araba firması Türkiye temsilcisi Zeki Küçükberber'in oğlu Mete Küçükberber'in Tarabya'da bulunan evine baskın düzenleyen Narkotik Şube ekipleri, sanatçı Yalçın Dümer, Fahrettin Aslan'ın sekreteri Hülya Andaş, ev sahibi Mete Küçükberber, mütahit İsmail Süslü, Kurtuluş Lekesiztürk, Fırat Zeren ve dini nikahlı eşi Sadiye Uçar ile Şehabettin Uçar'ı kokain alemi yaptıkları gerekçesiyle gözaltına almıştı.

(EY-ED-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title