Haberler

Jacobs, Kargolu Reklam Filmini Tanıttı

Kargo Grubunun Yer Aldığı Son Reklam Filmiyle Yeni Bir Çıkış Yapan Jacobs 3'ü1 Arada, Yakın Zamanda Arttırdığı Çeşitlerini "Şimdi Herkes Bir Arada" Sloganıyla Sunuyor.

Kargo grubunun yer aldığı son reklam filmiyle yeni bir çıkış yapan Jacobs 3'ü1 arada, yakın zamanda arttırdığı çeşitlerini "Şimdi herkes bir arada" sloganıyla sunuyor.

Yakın zamanda iki yeni aromalı 3'ü1 arada çeşidini piyasaya sunan Jacobs, düzenlediği basın toplantısında, Kargo grubuyla işbirliği yaparak çektikleri yeni reklam kampanyasını tanıtırken kahve pazarının büyüme potansiyelinin altını çizdi.

Toplantıda konuşma yapan Kraft Türkiye Genel Müdürü Gianluigi Arduini "Kahve Kraft'ın faaliyette bulunduğu önemli kategorilerinin başında geliyor. Özellikle 3'ü1 arada ürünler iş hayatındaki yetişkinler ve üniversite öğrencileri gibi temposu yüksek yaşama sahip kişiler için çok pratik bir çözüm sunuyor. Türkiye de genç bir nüfus olduğu için daha fazla tüketicinin beklentisini karşılayabilmek adına bu ürün grubuna çok önem veriyoruz. Jacobs olarak rotamızı 2008 yılında daha çok 3'ü 1 arada karışımlara yönelttik" dedi.

Geleneksel Türk kahvesi ile başlayan, hazır kahvelerle büyüyen Türk kahve pazarı, son yıllarda kahve karışımlarının pazara girmesiyle hızını arttırarak büyümeye devam ediyor. 2007 yılında büyüklük olarak 18 bin ton cirosal bazda ise 310 milyon YTL'ye ulaşan kahve pazarı cirosunun yüzde 57'sini 3'ü1 arada ürünler oluştururken, çözünebilir kahveler yüzde 27, Türk kahvesi de cironun yüzde 17'sini kapsıyor. 3'ü 1 arada konseptinde sunulan kahve çeşitlerinin artmasıyla hız kazanan pazarın daha da büyümesi bekleniyor.

(CY-CY-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title