Haberler

Jack Danıel's Rock Müzik Programı... -2007 Yılı Şubat Ayına Kadar 7 Şehirde 30 Rock Gecesi Gerçekleştirilecek

Dünyada 100'ü Yüzü Aşkın Ülkede Amatör Rock Müzisyenlere Destek Veren Jack Daniel's (Jd), Türkiye'de İkinci Kez Düzenleyeceği "Jack Daniel's Rock Müzik Programı" Kapsamında Rock Tutkunları ile Amatör Rock Müzik Gruplarını Bir Araya Getirecek.

Dünyada 100'ü yüzü aşkın ülkede amatör rock müzisyenlere destek veren Jack Daniel's (JD), Türkiye'de ikinci kez düzenleyeceği ''Jack Daniel's Rock Müzik Programı'' kapsamında rock tutkunları ile amatör rock müzik gruplarını bir araya getirecek.

Jack Daniel's'ın Türkiye'deki müzik programının tanıtımı dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Jack Daniel's Türkiye Müdürü Hüsamettin Beyazıt, Jack Daniel's'ın müzik alanında gerçekleştirdiği etkinliklere Türkiye'yi de dahil etmek istediklerini, Jack Daniel's'in Türkiye'de müzik alanındaki yatırımını artırmaya karar verdiğini anlattı.

Bu yıl, 7 şehirde 30 rock gecesi organize ettiklerini belirten Beyazıt, bu sayının önümüzdeki dönemde daha da artacağına inandıklarını kaydetti.

JD müzik programının ''JD Music Rock Turkey Tour'' ve ''JD Music Rock Competition'' olarak 2 ana bölümden oluşacağını anlatan Beyazıt, ''JD Music Rock Turkey Tour''un İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Antalya, Bursa ve Aydın'ın daha önceden belirlenmiş rock mekanlarında gerçekleştirileceğini söyledi.

Kasım 2006-Şubat 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek programda ''JD Music Rock Competition'' adlı yarışmanın da düzenleneceğini belirten Beyazıt, birinci olan grubun Amerika'da Nisan ayında gerçekleştirilecek JD müzik seyahatine katılacağını kaydetti.

Beyazıt, bir soru üzerine müziğe katkıda bulunmak istediklerini anlattı.

Jack Daniel's Marka Müdürü Nigel Truphot ise 1892 yılında kendi müzik grubunu kuran Jack Daniel'ın müzik mirasının, 2002 yılından bu yana gerçekleştirdiği rock müzik programları ile sürdürüldüğünü söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title