Haberler

İzzet Baysal Şükran Günleri

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünitesi düzenlenen törenle hizmete hizmete açıldı.

İzzet Baysal Şükran Günleri'nin 2'nci gününde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından yapımı gerçekleştirilen İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünitesi için açılış töreni düzenlendi.

Açılış töreninde konuşan Bolu Valisi Aydın Baruş, "İzzet Baysal Şükran Günleri çerçevesinde anlamlı bir açılışta beraberiz. İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünitesinin geçtiğimiz Aralık ayında yapılan acil servis açılışında bir kez daha mutluluğumuzu ifade etmiştik. Vatandaşımıza gerektiği kadar hizmet verememesi nedeniyle endişelerimiz vardı. Ancak 2015 yılı Aralık ayında başlayan süreç ile bugün gelinen süreçte gerektiği şekilde merkez ünitenin yeniden düzenlenmiş haliyle vatandaşlarımıza en üst düzeyde sağlık hizmeti verilmeye başlandığına tanıklık ediyoruz." şeklinde konuştu.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ise, mutlu bir gün yaşandığını ifade etti.

Milletvekili Ercoşkun, şöyle dedi: "Emekler neticeye ulaştığı zaman yapılan çalışmaları neticesini her beraber almak istediğimizde gerçekten bunun hazzını hep birlikte yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl kararlaştırdığımız çalışmaların son aşamasındayız. 24 saat devam eden çalışmaların sonu yok. Belki biz, mesaiyi bitirip evimize gidiyoruz. Ama sağlık camiası 24 saat fedakarlıkla çalışıyor ve toplumun tümüne hizmet ediyor.".

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Tahaoğlu da, göreve geldiği andan itibaren kendilerine hedefler koyduklarını söyledi.

Tahaoğlu, "Bunlardan en önemlisi de Bolu'nun medarı iftiharı merhum İzzet Baysal'ın bizlere ve Bolululara emanet ettiği Devlet Hastanesi'ni eskisi gibi faal duruma kavuşturmak ve eski ihtişamlı günlerine döndürmekti. Bu yolda aksaklıklarla karşılaştık. Verilen desteklerle bu hedefimizi gerçekleştirmeyi başardık. ve bu törenle açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen herkese, tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Allah razı olsun." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından merkez ünitenin açılışı gerçekleştirildi.

Törene, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti, kurum müdürleri, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İzzet Baysal Ali Ercoşkun Aydın Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title