Haberler

İzzet Aktaş, 3. Albümü "Şehidim" ile Geliyor

2002 Yılında "Zalim' Albümüyle Sevenleriyle Buluşan İzzet Aktaş, 3.albümü "Şehidim"i Çıkarıyor.

2002 yılında "Zalim'' albümüyle sevenleriyle buluşan İzzet Aktaş, 3.albümü "Şehidim"i çıkarıyor.

"Albüm kalitesi ilk başta şarkıların sözü ve bestesiyle başlar'' politikasıyla yola çıkarak önceki albümlerinde herkesin yakından tanıdığı ünlü bestekar ve aranjörlerle çalışan İzzet Aktaş, Zeki Müren ve Cengiz Kurtoğlu'na verdiği besteleriyle tanınan Günay Cantürk, Orhan Gencebay ve İbrahim Tatlıses'e verdiği söz ve besteleriyle tanınan Vural Şahin'le çalıştı. Şarkılarının aranjelerini ise Suat Aydoğan ve Emre Moğolkoç yaptı. 3.albümünde ise aynı politikayı takip eden Aktaş, bu albümünde de yine

yakından tanınan ünlü aranjör ve yönetmen Hakan Sunul imzasıyla sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni albümünde her tarz şarkıya yer veren İzzet Aktaş, yapmış olduğu bu farklı çalışma sayesinde her tarzdan dinleyiciye ulaşmayı hedefliyor. Albümünde Pop'tan Türk Halk Müziği'ne, Fantezi'den slow aşk şarkılarına kadar her şey bir arada. Eserlerinin arasında ise dikkat çeken önemli iki eser bulunuyor. Bunların ilki ise "Şehidim".

Askerde şehit olan arkadaşları için, yaşadığı acı ve hüzün dolu zamanlarını kaleme alan ve eser haline getirerek dinleyicilerine sunan Aktaş'ın bir diğer eseri ise "Annem". Küçük yaşta annesini kaybeden sanatçı, o yıllarda annesi için yazdığı şiiri besteleyerek bu albümde yer verdi. Aktaş'ın ilk video klip çalışması ise "Şehidim'' adlı şarkıya çekilecek.

(İST-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

title