Haberler

İzsiad, İzmir Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin'i Ziyaret Etti

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, İZSİAD Genel Sekreteri Cengiz Yavaş ve Genel Sekreter Yardımcısı Nilhan Antitoros, İzmir Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin’i makamında ziyaret etti.

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, İZSİAD Genel Sekreteri Cengiz Yavaş ve Genel Sekreter Yardımcısı Nilhan Antitoros, İzmir Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin'i makamında ziyaret etti. İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, Engin'i İZSİAD'ın ev sahipliği yapacağı 16-17-18 Ekim tarihlerinde düzenlenecek İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi'ne davet ederek, zirveyle ilgili bilgi verdi.

Soma felaketi ve İstanbul'daki asansör faciasının acılarla hatırlattığı konuda, Türkiye'de ilk kez bir işveren örgütü tarafından zirve düzenlendiğini belirten Küçükkurt, "Amacımız bu yaraya bir nebze olsun faydalı olmak. Devletin ve ilgili kurumların yapacaklarına, işverenler olarak da katkı koymak. Zirve'den çıkacak sonuçların çok faydalı olacağına inanıyoruz" dedi. İZSİAD'ın sosyal sorumluluk projesi "Bağımlı Olma-Özgür Ol" kampanyasıyla ilgili de bilgi veren Küçükkurt, "Emniyet, belediyelerle birlikte başta uyuşturucu belası olmak üzere, bağımlılık konusunda gençlerimizi ve ailelerini bilinçlendirip, toplumsal duyarlılık ve bilinç oluşturmak istiyoruz" diye konuştu.

İZSİAD'ı çalışmaklarından dolayı kutlayan İzmir Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin, sözlerinin şöyle sürdürdü; "Bunlar toplumumuz ve ülkemiz adına çok güzel çalışmalar. Biz işadamlarımıza, işverenlere sadece vergi veren mükellef olarak bakmıyoruz. Onlar ülkemizin refahına, gelişimine katkı koyan, vergileriyle devletimizi destekleyenler. Daha güçlü ve refah düzeyi yüksek bir Türkiye için el ele vererek çalışıyoruz, çalışmalıyız. Bunu işadamlarımızla birlikte başaracağız."

Torba Yasası ile ilgili İZSİAD üyelerini bilgilendirmek için bir toplantı yapma kararının alındığı ziyaretin sonunda Küçükkurt, Engin'e, İZSİAD Dergisi'nin son sayısını hediye etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Türkiye İzmir Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title