Haberler

İznik Gölü'nde Kaybolan Gençler Yine Bulunamadı

İznik Gölü'nde Geçen Perşembe Günü Şişme Botla Balık Tutmak İsterken Kaybolan Gençler, Balık Adamların Yanı Sıra Havadan Helikopterle de Aranmalarına Rağmen Halen Bulunamadı.

İznik Gölü'nde geçen perşembe günü şişme botla balık tutmak isterken kaybolan gençler, balık adamların yanı sıra havadan helikopterle de aranmalarına rağmen halen bulunamadı.

Nevzat Can (25) ve Aydın Çil'in (23) arama çalışmalarına bugün de devam edildi. Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait helikopter İstanbul'dan havalanarak İznik sahiline geldi. Polis helikopteri, Boyalıca sahili Godcaz mevkiinde bulunan botun ardından 2 kilometre uzunluğundaki sazlık alanı yaklaşık 45 dakika boyunca havadan taradı. Ancak, kayıp iki gencin cesedine ulaşılamadı. Can ve Çil'in yakınları ise botun bulunduğu mevkide büyük bir ateş yakarak kurtarma ekipleri ile birlikte geçici kamp kurdu. Umutların

artık yavaş yavaş tükenmeye başladığı görüldü. Polis, sivil savunma ve Kocaeli su altı arama kurtarma ekipleri kayıp iki genci soğuk sularda 7. günde de karış karış aradı. Ekipler, aramaların ikinci bir emre kadar devam edeceğini belirtti.

(HA-MŞ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title