Haberler

İznik Eski Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Hayatını Kaybetti

Bursa'nın İznik İlçesinde Uzun Yıllar Siyaset Yapan Eski Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Yıldız, Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Yaşamını Yitirdi.

Bursa'nın İznik ilçesinde uzun yıllar siyaset yapan eski belediye başkan adayı Hasan Hüseyin Yıldız, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

İznik'te uzun yıllar siyasete gönül vererek hizmetlerde bulunan Hasan Hüseyin Yıldız'ın ani ölümü büyük üzüntüye sebep oldu. Geçen hafta İznik Devlet Hastanesi'nde geçirdiği fıtık ameliyatı sonrası taburcu edilerek, evinde istirahata çekilen Yıldız, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 64 yaşında ve 2 çocuk babası olan Yıldız'ın ani ölümü ilçe halkını üzüntüye boğdu. Bir dönem il genel meclis üyeliği yaptıktan sonra 1999 yılında MHP İznik Belediye Başkan adayı olan Yıldız, Yeşil Camii'nde

kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze törenine, MHP Bursa İl Başkanı Arif Demirören ve milletvekili adayı Necati Özensoy da katıldı.

(HA-EY-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title