Haberler

İzmit'te 2 Saatlik Kar Kabusu: Kent İçi Trafik Felç Oldu

İzmit'te bu akşam saatlerinde aniden tipiye dönüşen kar yolları buz pistine çevirdi.

İzmit'te bu akşam saatlerinde aniden tipiye dönüşen kar yolları buz pistine çevirdi. Kent içindeki birçok ana yollarda kayan araçlar nedeniyle ulaşım kilitlendi.

İzmit'te saat 18.00'den itibaren etkili olarak yağmaya başlayan tipi yolların da karla kaplanmasına neden oldu. Belediye otobüsleri ve otomobiller biraz yokuş olan yollara giremedi. Yukardan aşağı inmeye çalışan araçlar da kaydı. Kentin ana caddelerinden biri olan İnönü Caddesi'nin Yeni Turan Kavşağı ile Asısu yokuşunun bulunduğu kesimde araçlar yokuş aşağı inemeyince yüzlerde otobüs ve otomobil yolda kaldı.

Halk otobüslerindeki yolcuların büyük bir bölümü araçlardan inerek tipi altında evlerine yürüyerek gitmek zorunda kaldı. Trafik ekipleri buraya acil olarak tuzlama ekiplerinin gönderilmesini isterken, bu kar yağışı beklendiği halde araç sürücüslerinin eski lastiklerle trafiğe çıkmasından yakındı. Yokuş aşağı inen veya çıkmaya çalışan araç sürücülerini de trafik polisleri frene basmadan inmeleri konusunda da uyardı. Kentteki bu karışıklık ve kabus dolu anlar, trafik ekiplerinin kontrolünde tüm araçların yokuşlardan düz alanlara inmeleriyle saat 21.00 sıralarında sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title