Haberler

İzmit: Kocaeli'de Sağanak Yağışla Dereler Taştı

Kocaeli'de Akşam Saatlerinde Etkili Olan Sağanak Yağış Sonrasında Dereler Taşınca, Çok Sayıda Fabrika Sular Altında Kaldı.

Kocaeli'de akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında dereler taşınca, çok sayıda fabrika sular altında kaldı.

Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinde mesai bitimi ile başlayan sağanak yağış, trafikte aksamalara neden oldu. Kullar Beldesi'nde Kilez Deresi etrafında bulunan çok sayıda fabrika ise sular altında kaldı. Sular altında kalan bir petro-kimya tesisinde çalışanlar kendi imkanları ile suları tahliye etmeye çalışırken, fabrikada büyük maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, su tahliye pompalarını özellikle bu böldeki fabrikalara kurarken, taşan dereden kaçak kurbağalar fabrika ve yollara akın etti. Sağanak yağış, şehir içinde yollarda göller oluşmasına neden oldu.

Kocaeli Metoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, bölgede metrekareye 36 kilogram yağış düştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title