Haberler

İzmit: Kocaeli'de Sağanak Yağış

Kocaeli'de, Akşam Saatlerinde Aniden Bastıran Sağanak Yağış Hayatı Felç Etti. D 100 Karayolu, Yağış Nedeniyle Trafiğe Kapandı.

Kocaeli'de, akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı felç etti. D 100 Karayolu, yağış nedeniyle trafiğe kapandı.

İftar saatinde başlayan sağnak yağış, D 100 Karayolu'nun trafiğe kapanmasına neden oldu. Yapımı yeni tamamlanan ancak resmi açılışı yapılmayan Derince Tüneli, sular altında kalınca D 100 Karayolu İstanbul ve Ankara istikametine trafiğe kapandı. İftar saat olması nedeniyle çok sayıda araç yolda kaldı. Trafik ekipleri, sürücüleri yan yollara yönlendirmeye çalışırken yan yollar da zaman zaman trafiğe kapandı. Derince İlçesi'nde pek çok işyeri ve ev sular altında kaldı. Çok sayıda vatandaş, evlerinde mahsur kaldı. Belediye ekiplerinin yetersiz kalması üzerine vatandaşlar, kendi imkanları ile kanalları temizleyip ev ve işyerlerine daha fazla su girmesine engel olmaya çalıştı. Kentin pek çok yerinde de su baskını konusunda itfaiye ekiplerinden yardım istendiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title