Haberler

İzmit Belediyesi'nin Bisiklet Eğitimi Başladı

İzmit Belediyesi’nin öğrencilere yönelik bisiklet eğitimleri okulların açılmasıyla birlikte tekrar başladı.

İzmit Belediyesi'nin öğrencilere yönelik bisiklet eğitimleri okulların açılmasıyla birlikte tekrar başladı.

Şimdiye kadar 45 binden fazla öğrenciye bisiklet eğitimi verildiğini söyleyen yetkililer, "Yahya Kaptan Mahallesi'nde bulunan Bisiklet Eğitim Pistinde uzman eğitmenler nezaretinde öğrencilere hem teorik hem de pratik eğitim veriliyor. Bilindiği gibi 6 yıldan beri öğrencilere bedava bisiklet dağıtıyoruz. Şimdiye kadar dağıtılan bisiklet sayısı 60 bini geçti. Bu sene de en az 6 bin öğrenciye daha bisiklet verilecek. İzmit Belediyesi olarak hem çocuklara bisiklet veriyor, hem de onlara bisiklet kullanmayı öğretiyoruz" dediler.

Bu dönemin ilk bisiklet eğitimi Yahya Kaptan Orta Okulu öğrencilerine verildi. Okul Müdür Yardımcısı Alper Güner ve beden eğitimi öğretmeni Selçuk Yiğit ile birlikte eğitim pistine gelen öğrencilere, aynı zamanda milli sporcu da olan bisiklet antrenörü Mehmet Bozdemir, önce bisikleti tanıttı. Ardından da öğrenciler bisiklet kullanmayı deneyerek öğrendiler. Eğitimin sonunda öğrencilere sertifika verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmit Belediyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title