Haberler

İzmit Belediyesi'nden Kısa Kısa

İzmit Belediyesi, personelin katılımıyla Bowling Turnuvası düzenledi...

İzmit Belediyesi, personelin katılımıyla Bowling Turnuvası düzenledi.

5'er kişiden oluşan 35 takımın yarıştığı turnuvada 568 puan toplayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü birinci, Yapı Kontrol Müdürlüğü 559 puanla ikinci, Zabıta Müdürlüğü 550 puanla üçüncü, Emlak İstimlak Müdürlüğü ise 540 puanla dördüncü oldu.

Turnuvada kadınlarda en çok puanı Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden Zehra Kilocak alırken, erkeklerde ise en çok puanı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden Müheymin Gürsoy topladı.

Turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini veren İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, yaptığı açıklamada, benzeri etkinliklerin çalışanlar arasındaki dostluk ve dayanışmayı daha da güçlendireceğini vurgulayarak, İzmit Belediyesi'nin büyük ve mutlu bir aile olduğunu dile getirdi.

Doğan, Türkiye'ye örnek olan çalışmalarının ailelerinin ürünü olduğuna dikkati çekerek, 2012 yılının çok başarılı geçtiğini ve gelecek yıl daha da başarılı geçeceğini söyledi.

Proje ve çalışmalarıyla Türkiye'ye örnek olmaya devam edeceklerini ifade eden Doğan, personele yönelik sosyal faaliyetleri ve eğitimleri çok önemsediğini kaydetti.

-İzmit Belediyesi, 320 öğrenciye doğal afet eğitimi verdi-

İzmit Belediyesi tarafından kentteki ilk ve ortaokullarda 320 öğrenciye doğal afet bilinçlendirme eğitimi verildi.

İzmit Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, İmar ve Şehircilik Şube Müdürlüğü'nce okullarda başlatılan doğal afet bilinçlendirme eğitimlerinin devam ettiği belirtilerek, eğitimlerin jeofizik mühendisleri Faruk Küçük, Sait Yaşar ve jeoloji mühendisi Ayşegül Kural Ağdaş tarafından verildiği kaydedildi.

Açıklamada, 320 öğrenciye eğitim verildiği vurgulanarak, eğitimlerde öğrencilere depremin doğal bir olay olduğunun hatırlatıldığı ifade edildi.

İnsanoğlunun bazen doğa olayları karşısında çaresiz kaldığına işaret edilen açıklamada, şunlar vurgulandı:

"Depreme engel olmamız mümkün değil fakat depreme dayanıklı yapılar yaparsak bu felaketten en az şekilde etkileniriz. Bugün Japonya'da her gün deprem oluyor. Japonlar, bütün yaşamlarını, planlarını deprem üzerine kurduklarından bu felaketten büyük zarar görmemekte, deprem onlar için adeta günlük olaylardan biri haline gelmiştir. Ülke olarak bizler de deprem konusunda bilinçlenir, bütün planlarımızı buna göre yaparsak, depremden bugünkü kadar endişe duymayız."

-Belediyeden Erenler Mahallesi'ne çocuk parkı-

İzmit Belediyesi'nin Erenler Mahallesi'nde yaptırdığı çocuk parkının inşaatı başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 5 yılda 150 yeni park yapmayı hedefleyen belediyenin Erenler Mahallesi'nde inşaata başladığı belirtilerek, Akçakoca Konutları Kazım Ertek Caddesi'ndeki 685 metrekarelik alanda projelendirilen parkın 2 ay içinde bitirilmesinin planlandığı kaydedildi.

Açıklamada, park içinde 120 metrekarelik çocuk oyun alanı, 40 metrekarelik kondisyon alanı, 50 metrekarelik kamelyalı oturma alanın yer alacağına işaret edilerek, taş ve perde duvarla çevrilen parktaki zemin sınırlara tuğla bordür döşendiği bildirildi.

Muhabir: Şahin Oktay

Yayıncı: Kemal Kaymak - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Türkiye Erenler Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title