Haberler

İzmit Belediyesi'nden Çay Bahçesi Hakkında Açıklama

İzmit Belediyesi tarafından hakkında tartışmaların çıktığı Şehitler Parkı içerisindeki çay bahçesi ile ilgili açıklama yapıldı.

İzmit Belediyesi tarafından hakkında tartışmaların çıktığı Şehitler Parkı içerisindeki çay bahçesi ile ilgili açıklama yapıldı.

İzmit Belediyesi'nden Bulvar'da bulunan Şehitler Parkı içeresindeki çay bahçesinin ihalesinin iptal edilmesiyle ilgili olarak açıklama yapıldı. Belediyenin Emlak İstimlak Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Belediyemiz tarafından yapılan tüm ihaleler yasa ve yönetmeliklere uygun olarak yapılmakta olup kişiye, kuruma ve derneğe özel işlem yapılmamaktadır. İhale komisyonu tarafından aylığı 400 liraya yapılan çay bahçesi ihalesine bir kişi katılmış, başka katılımcının olmadığı ve yeterli rekabet koşulu oluşmadığından komisyon tarafından tekrar yapılması uygun görülmüştür. İhale komisyonunun değerlendirmesi sonucu önümüzdeki günlerde söz konusu yerle ilgili ikinci bir ihale yapılacaktır" denildi.

İzmit Belediyesinden yapılan açıklamada ayrıca, Belsa önünde Hodri Meydan grubu tarafından yapılan açıklama sırasında bir siyasi parti ilçe başkanı ve yöneticilerinin bulunmasının olayın siyasi bir tavır olarak değerlendirildiğine de dikkat çekildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmit Belediyesi Politika Güncel Haberler

title