Haberler

İzmit Belediyesi Meslek Kursları Kayıtları Başladı

İzmit Belediyesi ile İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün İşbirliğinde Faaliyetlerini Sürdüren Meslek Edindirme ve El Yeteneğini Geliştirme Kurslarına Kayıtlar Başladı

İzmit Belediyesi ile İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün işbirliğinde faaliyetlerini sürdüren meslek edindirme ve el yeteneğini geliştirme kurslarına kayıtlar başladı..

Belsa Plaza B blok 8. kattaki kültürevleri birimi başta olmak üzere, muhtarlıklar, Hanımeli Kültür Merkezi, Alikahya Hizmet Binası, Yuvam Akarca?daki Necip Fazıl Kısa Kürek Kültür Merkezi ve Akmeşe'deki belediye hizmet binasına da başvurular yapılabilecek.

Kurslar için başvuru süresi 20 Ekim'de sona eriyor. Hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde, müracaatlar kabul edilebilecek.

Bu yıl 41 kültürevinde, 280 sınıfta, 52 farklı branşta toplam 5000 kursiyerin eğitim alması planlanıyor. Mesleki ve sosyal - kültürel kurslar yanında örgü, kırkyama, makine nakış, el nakış, mefruşat, mum yapımı, ahşap boyama, çinicilik, yağlıboya resim, ebru, dantel anglez, iğne oyası, giyim, keçe nakış, ahşap rölyef gibi el yeteneği kurlarına yine ağırlık verilecek.

Kuaförlük, Türk ve Osmanlı usulü yemek kursu, bilgisayar işletmenliği, Autocad, bilgisayarlı muhasebe, corel, photoshop gibi günümüzde geçerliliği olan alanlarda eğitimler devam edecek. Yabancı dil, enstrüman ve diksiyon kursları da vatandaşların, özellikle de gençlerin yoğun ilgisini çekecek gibi görülüyor. Ücretsiz yararlanılacak kurslar için daha detaylı bilgi almak isteyenler 318 00 70 ve 311 68 66 numaralı telefonlardan yetkililere ulaşabilecekler.

(NEC-ÜNS) - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title