Haberler

İzmit Başbakan Yıldırım Nikâh Şahidi Oldu

Başbakan Yıldırım nikah şahidi olduBAŞBAKAN Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın kızı Sema Işık'ın nikah törenine katılarak şahitlik yaptı.

Başbakan Yıldırım nikah şahidi oldu

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın kızı Sema Işık'ın nikah törenine katılarak şahitlik yaptı.

Milli Savunma Bakanı Fikri ve Nigar Işık çiftinin kızı Sema Işık, emekli bürokrat Faruk ve Aliye Hamutçu çiftinin Başbakanlık Protokol Dairesi'nde görevli oğlu Fuat Hamuçu'nun nikahı İzmit İnterteks Fuar Alanında yapıldı. Nikaha Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Sağlık Bakanı Recep Aktağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Fahri Kasırga, Eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Eski Başbakan ve AKP Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, çok sayıda davetli katıldı. Basın mensuplarının alınmadığı nikahı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıydı.

Polis ekipleri düğünün gerçekleşeceği alan ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Çevrede bulunan alışveriş merkezleri ve binaların çatılarına çok sayıda keskin nişancı yerleştirildi. 112 Sağlık ekipleri nikahın yapılacağı çevrede hazır bekletildi. Başbakan Binali Yıldırım'ın geçiş güzergahı üzerinde yollar güvenlik amacıyla bir süre trafiğe kapatıldı. Kapatılan yollarda araçlar geniş kuyruklar oluşturdu.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı törende genç çiftin şahitliklerini Başbakan Binali Yıldırım,TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Eski başbakan Ahmet Davutoğlu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ,Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptı. Başbakan Yıldırım Karayolu ile Cengiz Topel Havalimanı'na oradan da İstanbul'a geçtiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım İsmail Kahraman Fikri Işık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title