Haberler

İzmir: Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi ekiplerinden ENKA Aliağa Belediyespor, Antrenör Murat Aşkın ve 21 yaşındaki genç oyuncu Hakan Yapar ile yeniden anlaştı.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi ekiplerinden ENKA Aliağa Belediyespor, Antrenör Murat Aşkın ve 21 yaşındaki genç oyuncu Hakan Yapar ile yeniden anlaştı.

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza törenine ENKA Aliağa Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Hasan Selvi, Kulüp Basın Sözcüsü Mustafa Yıldırım, Basketbol Şube Başkanı Birtan Saka ve Basketbol Altyapı Sorumlusu Hür Erdem Ünal da katılırken, imza töreninde açıklamalarda bulunan Kulüp Basın Sözcüsü Mustafa Yıldırım, Antrenör Murat Aşkın ve 21 yaşındaki genç oyuncu Hakan Yapar ile 1 yıllığına yeniden sözleşme imzaladıklarını belirtti. Antrenör Murat Aşkın ile başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade eden Yıldırım, ''Başarının temeli istikrardan geçer. Antrenörümüz Murat Aşkın ve kulübümüzün önemli oyuncularından Hakan Yapar'la sözleşme imzalayarak bu istikrarın sağlanması adına önemli bir adım attık. Kendilerine yeni sezonda başarılar diliyorum. Önümüzdeki günlerde iç transfer görüşmelerimizi tamamlayıp, diğer oyuncularımızla da yeniden anlaşmayı düşünüyoruz'' dedi.

ENKA Aliağa Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Murat Aşkın, yeni sezonda da ENKA Aliağa Belediyespor'u çalıştıracak olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Aşkın, "Geçtiğimiz sezon son derece başarılı maçlara imza atarak iyi bir sezon yaşadık. Türkiye Basketbol Ligi'ne (TBL) Ligi'ne terfi maçları oynamaya hak kazanarak, play-off müsabakaları oynadık. Bizim play-off maçlarında başa baş maçlar çıkardığımız Ankara TED takımının TBL'e yükselmesi geçen yılki başarımızın bir göstergesi. Yeni sezonda yine başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title