Haberler

İzmir Torbalı'da Makilik Alanda Yangın

Torbalı'da makilik alanda yangınİZMİR'in Torbalı ilçesinde çıkan yangında, ilk belirlemelere göre 2 hektar makilik alan ile 700 metrekarelik zeytinlik zarar gördü.

Torbalı'da makilik alanda yangın

İZMİR'in Torbalı ilçesinde çıkan yangında, ilk belirlemelere göre 2 hektar makilik alan ile 700 metrekarelik zeytinlik zarar gördü. Alevler, havadan ve karadan müdahale ile 2.5 saatte güçlükle söndürülürken, soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Bugün saat 16.00 sıralarında kırsal Kaplancık Mahallesi'ndeki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler yükselmeye başladı. Rüzgarın da etkisiyle alevler kısa sürede yayılarak, yakındaki, Zeki Şoluan'a ait zeytinliğe de ulaştı. Bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 1 söndürme uçağı, 3 helikopter, 4 arazöz sevk edildi. Aleveler, havadan ve karadan müdahale ile 2.5 saatte güçlükle söndürüldü. Soğutma çalışmaları sürerken, ilk belirlemelere göre 2 hektar makilik alan ile 700 metrekarelik zeytinlik zarar gördü. Jandarma, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Torbalı İzmir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title