Haberler

Izmir Timur Bebeğe Belediye Desteği

Izmir'in Menderes İlçesi'nde Kerem Sarıoğlu'nun birlikte yaşadığı İngiliz uyruklu turizmci Hannah Louise Jackson'ın dünyaya getirdiği, özel hastanede tedavi sırasında zarar gören kulağının bir bölümü evde kopan Timur bebeğini, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da evinde ziyaret etti.

Izmir'in Menderes İlçesi'nde Kerem Sarıoğlu'nun birlikte yaşadığı İngiliz uyruklu turizmci Hannah Louise Jackson'ın dünyaya getirdiği, özel hastanede tedavi sırasında zarar gören kulağının bir bölümü evde kopan Timur bebeğini, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da evinde ziyaret etti. Yenidoğan bebekler için hazırladıkları 'Hoşgeldin bebek' paketini aileye hediye etti.

Belediyenin 'Evde Sağlık Hizmetleri Ekibi' de Timur bebeğin sağlık kontrolünü gerçekleştirdi. Soylu, aileye her türlü desteği vereceklerini belirterek, "Bundan sonra o bizim bebeğimizdir, bizim evladımızdır. Gereken bütün yardımlar, gereken bütün tıbbi tedaviler uygulanacaktır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Soylu Yenidoğan Menderes Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title