Haberler

İzmir Tartıştığı Kişiyi Bıçaklayıp Öldürdü, Ardından Babasının Evi ve İşyeri Kundaklandı

İzmir Tartıştığı kişiyi bıçaklayıp öldürdü, ardından babasının evi ve işyeri kundaklandıTartıştığı kişiyi bıçaklayıp öldürdü, ardından babasının evi ve işyeri kundaklandıİzmir'in Konak ilçesinde çıkan kavgada, 32 yaşındaki Ahmet S.

İzmir Tartıştığı kişiyi bıçaklayıp öldürdü, ardından babasının evi ve işyeri kundaklandı

Tartıştığı kişiyi bıçaklayıp öldürdü, ardından babasının evi ve işyeri kundaklandı

İzmir'in Konak ilçesinde çıkan kavgada, 32 yaşındaki Ahmet S. tarafından boğazından bıçaklanan 37 yaşındaki Hasip Kurşun, hayatını kaybetti. Polis, Ahmet S.'yi gözaltına alırken, bir süre sonra zanlının babasının evi ve bakkal dükkanı kundaklandı.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Yavuz Selim Mahallesi Emirler Caddesi üzerinde meydana geldi. Hasip Kurşun ile Ahmet S., henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Ahmet S. yanındaki bıçağı çıkarıp Kurşun'u boğazından yaraladı. Kanlar içerisinde yere yığılan Kurşun, olayı görenlerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince, ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Kurşun, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kurşun'un cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Ahmet S.'yi olayda kullandığı suç aleti bıçakla birlikte yakaladı. Gözaltına alınan Ahmet S., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

BABASININ EV E İŞYERİ KUNDAKLANDI

Hastaneye gelen ve Hasip Kurşun'un öldüğünü öğrenen yakınları sinir krizi geçirdi. Sabah saatlerinde de cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan Ahmet S.'nin babası Bilal S.'nin 2378 sokakta bulunan evi ile Emirler Caddesi'ndeki bakkal dükkanı kundakladı. Ev ve işyerindeki alevleri gören çevredekilerin ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri, her iki yangını da söndürdü. Ev ve işyerini kimin kundakladığı araştırılırken, polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konak İzmir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title