Haberler

İzmir: Taciz İddiasıyla Yargılanan Eski Öğretmen Tutuklandı

  Iha052c4e8-asa/15-ara-0c16-a246 - Taciz İddiasıyla Yargılanan Eski Öğretmen Tutuklandı - Öğrencilerine Taciz Ettiği İddiasıyla Yargılanan ve Daha Sonra Ortadan Kaybolan Eski Öğretmen Yakalanarak Tutuklandı - B.h.ç.'nin Çine İlçesi'nde Henüz Faaliyete Geçmeyen Bir Kız Öğrenci Yurdu Açtığı Ortaya Çıktı ( Fotoğraflı) İzmir(iha) - Muğla'nın Milas İlçesi'ne Bağlı Pinar Köyü'nde Dört Yı...

 

IHA052C4E8-ASA/15-ARA-0C16-A246

- TACİZ İDDİASIYLA YARGILANAN ESKİ ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

- ÖĞRENCİLERİNE TACİZ ETTİĞİ İDDİASIYLA YARGILANAN VE DAHA SONRA ORTADAN KAYBOLAN ESKİ ÖĞRETMEN YAKALANARAK TUTUKLANDI

- B.H.Ç.'NİN ÇİNE İLÇESİ'NDE HENÜZ FAALİYETE GEÇMEYEN BİR KIZ ÖĞRENCİ YURDU AÇTIĞI ORTAYA ÇIKTI

(FOTOĞRAFLI)

İZMİR(İHA) - Muğla'nın Milas İlçesi'ne bağlı Pinar Köyü'nde dört yıl önce öğretmenlik yaptığı ilköğretim okulunda kız öğrencilere cinsel tavizde bulunmak suçundan yargılanıp, 28 yıl 30 ay hapis cezasına çarptırılan eski öğretmen, Aydın'ın Kuyucak İlçesi'nde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 2002 yılında Milas'ın Pinar Köyü'ndeki ilköğretim okulunda 2. sınıf öğretmenliğini yapan B.H.Ç. (45), kız öğrencilerin sıralarında oturduğu, bacaklarına ve cinsel organlarına dokunduğu, erkek öğrencileri sınıftan çıkartarak kalan kız öğrencilere cinsel organını gösterdiği iddiasıyla, 8 yaşındaki S.Y.'nin annesi N.Y.'nin şikayetiyle gözaltına alınmıştı. Ayrıca 2002 yılında 12 yaşında olan S.A. isimli bir kıza tacizde bulunduğu belirlenirken, 8 yaşlarındaki G.A., D.Ö. ve F.A. isimli öğrencilerin velileri de B.H.Ç.'den şikayetçi oldu.

Milas Asliye Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz yargılanan ve T.C.K.'nın 417,415/2 ve 80. maddelerinden 5 kez ayrı ayrı olmak üzere 28 yıl 30 ay hapis cezasının kesinleşmesiyle ortadan kaybolan İzmir'in eski vali yardımcılarından M.F.Ç.'nin oğlu olan eski öğretmen B.H.Ç, Aydın'ın Kuyucak İlçesi'nde yakalanarak cezaevine gönderildi.

İzini kaybettirmek için Kuyucak İlçesi'ne yerleşen B.H.Ç.'nin Çine İlçesi'nde henüz faaliyete geçmeyen bir kız öğrenci yurdu açtığı ortaya çıktı.

Milli Eğitim Bakanlığı Disiplin Kurulu tarafından meslekten ihraç edilen ve 2 kez evlenip boşandığı öğrenilen B.H.Ç., İzmir Emniyet Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekiplerince 10 günlük bir çalışma sonucu yakalanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title