Haberler

İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu

İzmir Süper Amatör Ligi A Grubunda zirve mücadelesi veren Aliağa, ligin son sırasındaki Ülküspor’u 5-0’lık farklı bir skorla mağlup etti.

İzmir Süper Amatör Ligi A Grubunda zirve mücadelesi veren Aliağa, ligin son sırasındaki Ülküspor'u 5-0'lık farklı bir skorla mağlup etti.

İzmir Süper Amatör Ligi A Grubunda Aliağa FK ligin son sırasında yer alan Ülküspor ile karşı karşıya geldi. İkinci yarının ilk karşılaşmasını, cezası nedeniyle Menemen Şehir Stadyumu'nda oynayan Aliağa, rakibini 5-0'lık farklı bir skorla yendi. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile yaklaşık 150 taraftarda takımı yalnız bırakmadı. Sarı siyahlı ekibe galibiyeti getiren golleri, Oğuzhan Uslu, Barış Bozal, Oğuzhan Bozkurt atarken, iki golü ise Adnan Malat kaydetti. Sahadan 3 puanla ayrılan Aliağa, puanını 31'e çıkartarak 3. sıradaki yerini korudu.

Oyuna istedikleri gibi başladıklarını ifade eden Aliağa FK Teknik Sorumlusu Serkan Şentürk, "Oyunun ilk dakikalarından itibaren kontrolü ele aldık. İlk yarıda birçok gol pozisyonu yakalamamıza rağmen sadece iki tanesini değerlendirebildik. İki yarıda daha iştahlı oynayıp güzel oyunumuzu 5 golle süsledik. Bizim için pozitif oyun sergileyerek alınan galibiyet çok önemli. İnşallah önümüzdeki haftalarda zorluk derecesi yüksek olan maçlarda da bu iyi oyunumuzu sergilemek istiyoruz. Tüm maçlarımızı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Berkcan hücum gücümüzün önemli bir parçası. Bugün güzel bir performans sergiledi. Önümüzdeki haftalarda umarım gollerle de bu performansını süsler" dedi.

FOÇA BELEDİYESPOR YENİLDİ

Öte yandan, aynı grupta mücadele veren Ceyhan Altınyıldızspor, Foça Belediyespor'u Bayraklı Şehit Ümit Boz Sahasında 1-0 yendi. Foça Belediyespor'un, gelecek maçını 9 Ocak 2016 Cumartesi günü lider Poyracık Bilir Altayspor ile oynayacağı belirtildi. Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı'nda oynanacak olan maçın saat 13.00'de başlayacağı öğrenildi.

15. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

15. hafta sonunda, Poyracık Bilir Altayspor 33 puan ile liderliğini korurken, Ceyhan Altınyıldız Spor 32 puan ile ikinci, Aliağa FK ise 31 puan ile üçüncü sırada yer aldı. İzmir Süper Amatör Ligi A Grubunda, 15. hafta sonunda alınan sonuçlar ise şöyle;

Reo Atillaspor 0 - 7 Bornova Belediyespor, Aliağa Futbol A.Ş. 5 - 0 Ülküspor, Dikili Çandarlıgücü 0 - 0 Halilbeylispor, Özçamdibispor 2 - 0 Dedebaşıspor, Poyracık Bilir Altayspor 2 - 0 Güzeltepespor, Ceyhan Altınyıldızspor 1 - 0 Foça Belediyespor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Foça Belediyespor Ceyhan Aliağa İzmir Spor Haberler

title