Haberler

İzmir: Şirket Haberleri

Sözleşmeli kırtasiyeciliğin Türkiye'deki ilk uygulayıcılarından olan Aktüelofis, dünyanın önde gelen ofis malzemeleri tedarikçilerinden Corporate Express (CE) ile iş ortaklığı anlaşması imzaladı.

Sözleşmeli kırtasiyeciliğin Türkiye'deki ilk uygulayıcılarından olan Aktüelofis, dünyanın önde gelen ofis malzemeleri tedarikçilerinden Corporate Express (CE) ile iş ortaklığı anlaşması imzaladı.

Teknoloji ürünlerinden, kağıt ürünlerine, tüm ofis kırtasiye malzemelerinden, temizlik ve gıda malzemelerine kadar ofislerin ihtiyacı olan ürünleri tek bir çatı altında tedarik ederek, tek bir faturayla müşteriye ulaştıran Aktuelofis, günlük iş akışının yüzde 40'ını internet üzerinden gerçekleştiriyor.

Bu ortaklık Avrupa'daki dinamik piyasalardan birine sahip olan ve her geçen gün büyük kurumsal müşterilerin gelişme gösterdiği Türkiye pazarına doğal girişi gösteriyor diyen CE Uluslararası Müşteriler Genel Müdür Yardımcısı Peter Van Der Vlis, "Türkiye'de halen şirketlerin çoğu ofis gereksinimlerini geleneksel perakendecilik üzerinden sağlamaktadır. Aktuelofis'le yapılan ortaklık, özellikle Türkiye pazarında artan müşteri talebine karşılık, müşterilere güvenilir çözümler üreterek satın alma ihtiyaçlarını en iyi biçimde karşılamaya yöneliktir. Aktüelofis bu pazarda B2B ve e-ticarete odaklanmış en doğru firmadır" dedi.

Aktüelofis Genel Müdürü Yılmaz Çelen ortaklıkla ilgili, "Uzun dönemde yapılacak güvenilir ortaklıklar, bu sektör açısından büyük önem taşıyor. Özellikle dünyanın bu alanda lider şirketlerinden biri olan Corporate Express'le gerçekleştirdiğimiz ortaklık, müşterilerimizin daha geniş ürün grubuna, global satın alma gücüyle sahip olmasına sebep olacaktır" dedi.

Avrupa da CE, bugün 26 ülkede faaliyet göstermekte, bunların 13'ü kendi yönetiminde ve diğer 13'ü ise ortaklık çerçevesinde bulunuyor. Ofis sarf malzemeleri ve kırtasiye sektöründe 20 yıllık tecrübe ve birikimi, bugün 30 kişilik profesyonel kadrosuyla birleştiren Aktüel, çok uluslu şirketlerden, küçük işletmelere kadar geniş bir müşteri profiline hizmet veriyor. Teknolojik altyapısıyla müşterilerinin satın alma ihtiyacına sadece ürün tedariki konusunda değil, raporlama ve yetkilendirme özellikleriyle de katma değer sunan şirket, temel ürün gruplarındaki stok yükünü ortadan kaldırarak, öncelikle İstanbul ve çevresi olmak üzere Türkiye'nin birçok bölgesine hizmet veriyor. Buhrmann'ın ofis ürünleri CE adı altında dünya genelinde işlem görüp, global dağıtım ağıyla Kuzey Amerika, Avrupa ve Avustralya ya ulaşıyor. CE, Avrupa da B2B ofis ürünleri tedariki alanında en büyük 3 şirket arasında yer alıyor ve bünyesinde yaklaşık 3 bin 600 çalışanı bulunuyor. Genel merkezi Amsterdam'da bulunan şirketin, 18 ülkede faaliyet gösterdiği ve şirketin 2005 yılında 5,9 milyar ciro ve 18 binin üzerinde çalışana sahip olduğu belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title