Haberler

İzmir Sıcaktan Bunalan Tatilcilerin Sulu Eğlencesi

İzmir'de tatile çıkamayan ve sıcaktan bunalan vatandaşların tercihi her yaz olduğu gibi yine su parkları oldu.

İzmir'de tatile çıkamayan ve sıcaktan bunalan vatandaşların tercihi her yaz olduğu gibi yine su parkları oldu. Kentteki ilk ve tek su parkı olan tesise içinde barındırdığı su eğlenceleriyle İzmirliler serinlemek için akın etti. Hafta sonu günlük 3 bin kişiye hizmet veren tesiste özellikle dalga havuzu ve uzay kasesi adı verilen kaydırak vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Yaz sıcaklığının arttığı bu günlerde tatile çıkamayanlar kent içindeki su parklarında serinliyor. Serinliğin yanı sıra eğlence de vaat eden su parkları İzmir'de de ilgi odağı oldu. Balçova ilçesinde faaliyet tesisin Genel Müdürü Hüseyin Karaman, amaçlarının yerli ve yabancı turistlere daha iyi hizmet vermek olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Su parkımız 40 bin metrekare alanda yer alanda, farklı türlerdeki 22 su kaydırağı ve bone kullanımının zorunlu olduğu biri yarı olimpik olan üç yüzme havuzuyla, yerli ve yabancı misafirlerine farklı bir tatil ve eğlence konsepti sunuyor. Sınır tanımayan eğlence, bitmeyen macera, en hızlı ve heyecanlı kaydıraklar, adrenalin yüklü aktiviteler, renkli ve eğlenceli gösteriler, hepsi yeşil cennetin ortasındaki bu dev su parkında. Kısa sürede en çok tercih edilen su parkı haline geldik. Aynı anda yaklaşık 3 bin kişiye hizmet verebiliyoruz. Zengin çeşit ve uygun fiyatlı menü seçeneklerinin yer aldığı fast-food restoranı, tesisimizi daha cazip kılıyor. Çocuk kaydırakları, ailece kayılabilen aile kaydırağı ve uzay kasesi birbirinden ilginç ve eğlenceli etkinlik alanlarından sadece birkaçı. Su voleybolu, dart, mini golf, okçuluk, boccia, aqua zumba, ayak bilardosu, ayak bowlingi, ayak dartı, dalga havuzu, yağmur dansı ve profesyonel dans ekibimizle etkileyici dans şovları, dans yarışmaları ve bir çok eğlenceli etkinliklerle sizlere doyumsuz bir gün yaşatıyor."

Su parkında eglenerek serinleyen Miray Esmer, "Burayı tercih edilecek temiz ve güvenli bir mekan. Buraya geldiğim için mutluyum. Herkes burayı tercih edebilirö dedi. Tesise kente yakın olduğu için geldiğini vurgulayan Yağmur Akkaya ise "Burada yakınlarda oturuyorum ve burayı çok beğeniyorum. Doğa ortamında bir yer. İzmir'i ve burayı çok seviyorum. Özellikle temiz olması önemli" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title