Haberler

İzmir PTT Başmüdürlüğü'nden Basın Açıklaması

İzmir PTT Başmüdürlüğü'nden Yapılan Yazılı Basın Açıklamasında, 2 Haziran 2008 Tarihinde Yaşlı, Sakat, Malul ve 18 Yaş Altı Vatandaşların Maaşlarının 07.00 ile 23.00 Saatleri Arasında Tüm Merkez ve İlçe PTT'lerde Kesintisiz Ödeneceği Belirtildi.

İzmir PTT Başmüdürlüğü'nden yapılan yazılı basın açıklamasında, 2 Haziran 2008 tarihinde yaşlı, sakat, malul ve 18 yaş altı vatandaşların maaşlarının 07.00 ile 23.00 saatleri arasında tüm merkez ve ilçe PTT'lerde kesintisiz ödeneceği belirtildi.

PTT İzmir Başmüdürlüğü'nden yapılan açıklamada, hizmetten yararlanacak yaklaşık 41 bin kişinin yanlarıda mutlaka T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanları ile bir adet nüfus cüzdanı fotokopisini bulundurmaları istendi. Açıklamada, aylık sahiplerinin veli, vasi, kayyım ya da vekiline ödeme yapılması duumunda bu kişilerin velilik, vasilik, kayyımlık ya da vekillik ettiğini gösteren resmi belgelerin de yanlanrında bulunmasının zorunlu olduğunu ifade edildi.

(YB-YK-Y) 30.05.2008 19:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title