Haberler

İzmir Polisi Ayın Polisini Seçti

İzmir Emniyet Müdürlüğü; personelin daha başarılı olmalarını ve göstermiş oldukları başarıda devamlılıklarını sağlamak, moral ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla olağanüstü gayret ve çalışmaları sonucu emsallerine göre başarılı görev yapan personeller arasında İzmir’de her ay ’Ayın Polisi’ uygulamasını başlattı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü; personelin daha başarılı olmalarını ve göstermiş oldukları başarıda devamlılıklarını sağlamak, moral ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla olağanüstü gayret ve çalışmaları sonucu emsallerine göre başarılı görev yapan personeller arasında İzmir'de her ay 'Ayın Polisi' uygulamasını başlattı. 'Ayın Polisi' seçilen polisler bir adet çeyrek altın ve teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, meslek hayatı boyunca toplumun huzur ve düzen içerisinde yaşamasını sürdürmesi için canını hiçe sayarak İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapmakta olan tüm personelin mesleğini daha profesyonelce yürütmelerini, daha başarılı olmalarını ve göstermiş oldukları başarıda devamlılıklarını sağlamak, moral ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla olağanüstü gayret ve çalışmaları sonucu emsallerine göre başarılı görev yapan personeller arasından 1 Ağustos tarihinden itibaren İzmir'de her ay 'Ayın Polisi', yılsonu itibariyle de seçilen Ayın Polislerinin arasından 'Yılın Polisi' uygulamasını başlattı. Bu uygulamayla; bir yandan başarının ve başarılı personelin takdir edilerek ödüllendirilmesi sağlanırken, hem çalışanların sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarına olumlu yönde katkılar sunulmuş olacak, hem de oluşturulacak rekabet ortamı ile hizmet kalitesi ve görevde verimliliğin yükseltilmesi sağlanması amaçlandı.

'AYIN POLİSLERİ'

Bu uygulama kapsamında Ekim ayı içerisinde; 'Ayın Polisleri' arasından; Asayiş Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru İlyas Sami Hindistan, polis memuru İbrahim Taşdemir, polis memuru Akif Balaban, polis memuru Cemil Haşim Yılmaz ve polis memuru Fatih Onur, 28 Ekim günü gerçekleşen olayda, şüpheli şahıslardan birinin yakalanmasında göstermiş oldukları başarılardan dolayı; polis memuru Ümit Şener ve polis memuru Orhan KİŞİN, 16 Ekim günü meydana gelen 'Silahlı Banka Soygunu' olayı şüphelisi B.C. isimli şahsın tespiti ve yakalanması esnasında göstermiş oldukları başarıdan dolayı 'Ayın Asayiş Polisleri', Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Abdullah Meşü, 5 Ekim günü çalıntı olarak ihbar edilen aracı ve içerisindeki R.T., E.G. ve S.K. isimli şahısları yakalayarak ruhsatsız tabanca ve malzemelerin ele geçirilmesi olayında göstermiş olduğu başarıdan dolayı 'Ayın Trafik Birimleri Polisi', Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Ali Uçar, 7 Ekim günü İngiliz Konsolosluğu önünde bir bayan şahsın 'Yağma' edilmesi olayı şüphelisi E.D.'nin yakalanması esnasında göstermiş olduğu başarıdan dolayı 'Ayın Hassas Bölgeleri Koruma Polisi', Kiraz İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Neral Özer, 25 Ekim günü 'Uyuşturucu Ticareti Yapmak' suçundan aranan şüpheli O.T.'nin yakalanması esnasında göstermiş olduğu başarıdan dolayı 'Ayın Dış İlçeler Polisi' olarak seçildi. 'Ayın Polisi' olarak seçilen personeller, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, makamında, 1 adet çeyrek altın ve teşekkür belgeleri ile ödüllendirdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title