Haberler

İzmir: Özürlüler Derneği'nde Soygun

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, Çağdaş Özürlüler Yaşam Derneği'nin çatısından girerek hırsızlık yapan 2 şahıs, polisin takibi sonucu gözaltına alındı.

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, Çağdaş Özürlüler Yaşam Derneği'nin çatısından girerek hırsızlık yapan 2 şahıs, polisin takibi sonucu gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay gece saatlerinde 553 sokak içerisinde bulunan Çağdaş Özürlüler Yaşam Derneği'nde meydana geldi. Çeşitli suçlardan sabıkalı U.Ç. (36) ve H.T. (17) derneğin çatısından içeri girerek, genel merkez tarafından bilgisayar kursu açılması için gönderilen 5 adet bilgisayar, 1 adet VCD, 1 adet digital kamera ve 1 adet tekerlekli sandalyeyi çalarak binadan dışarı çıkardı. Bu arada hırsızları fark eden çevre sakinleri, polisi arayarak ihbar etti. Bina etrafını 7 ekiple kuşatan polis, Buca İlçesi'nden çalıntı 35 EHF 93 plakalı otomobile çaldıkları eşyaları yüklerken U.Ç. ve H.T.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar, kendilerini yakalayan polislere saldırmak isteyince etkisiz hale getirildi. Olayın ardından karakola götürülen hırsızlık zanlılarının bir çok suçtan sabıkası olduğu ortaya çıktı.

Genel merkez tarafından gönderilen bilgisayarların çalınmasını üzüldüğünü söyleyen Başkan Vedat Başar, "Bilgisayarlar kurs için gönderildi. Ancak hırsızlar tarafından çalındığını öğrenince çok üzüldük. Polise bilgisayarları ve sandalyeyi bulduğu için teşekkür ederiz. Umarım hırsızlar cezasını çeker" dedi. Öte yandan adliyeye sevk edilen şahıslardan U.Ç. kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına küfür ve hakaret etti. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, ele geçirilen eşyalar derneğe teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title