Haberler

İzmir Mehmet Kasapoğlu: Tesisleşmede Avrupa'nın Önündeyiz

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Buluşma ve Malzeme Dağıtım Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Atatürk Stadı'ndaki toplantıda Türkiye'nin sporda çok önemli tesislere sahip olduğunu dile getiren Kasapoğlu, "Sporu ve sporcuyu çok önemseyen bir Cumhurbaşkanımız var. Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2002 yılında 1500 olan spor tesislerimiz bugün 5 bine yakın. Yerel yönetimler ve kulüplerin yaptığı tesislerle bu sayı iki katına çıkıyor. Sağlıktan ekonomiye, bilimden ulaşıma ve spora kadar pek çok alanda çok ciddi mesafeler kat ettik. Ülkemiz Avrupa ülkeleriyle ciddi şekilde rekabet edecek seviyede. Tesislerimiz kalite ve yenilik açısından Avrupa'dan önde. Bunu görüyor ve şahit oluyoruz. Bu yeterli mi, değil. Daha fazla mesafe kat edeceğiz. Vatandaşlarımız, çocuklarımız tesislerimizi 7 gün 24 saat kullanacak. Gece 02.00'de yüzmek mi istiyorsun, yüzeceksiniz. Basketbol oynayabileceksiniz. Genclik Spor Merkezlerimizde faaliyet yapabileceksiniz. Bizim anlayışımız bu" dedi.

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin çok iyi projeleri olduğunu sözlerine ekleyen Bakan Kasapoğlu,"Gerçekleştirdiğimiz toplantıda her mahalleye spor salonu, havuz ve gençlik merkezleri kazandıracağız. İzmir'e hepimiz dolu geldik, İzmir için her şey helal hoş olsun. Futbol elbette popüler bir branş ama amatör kulüplerimiz diğer branşlarla geniş bir perspektif gerçekleştirsin. Farklı alanlarda sporcular ve şampiyonlar çıkaralım" diye konuştu.

ZEYBEKCİ: "İZMİR'E VELEDROM YAPACAĞIZ"

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, kente veledrom kazandıracaklarını söyledi. Mevcut Atatürk Stadı'nın yerine modern bir olimpiyat stadı inşa edeceklerini belirten Zeybekci, "Dünyanın en modern teknolojisiyle olimpiyat stadı yapacağız. Bu alan ayrıca bisiklet ve atletizm barnşları için veledrom inşa edeceğiz. Bu İzmir için ilk olacak. 'Şampiyonlar İzmir'den çıkar' sloganıyla kentimize en işi şekilde hizmet vereceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Mehmet Kasapoğlu İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title