Haberler

İzmir Masterler Elit Ligi Başlıyor

KIRK yaş üzerindeki futbolcuların forma giyeceği İzmir Masterler Elit Ligi, hafta sonunda oynanacak maçlarla start alacak.

KIRK yaş üzerindeki futbolcuların forma giyeceği İzmir Masterler Elit Ligi, hafta sonunda oynanacak maçlarla start alacak.

Daha önce farklı liglerde yer alan 5 İzmir masterler kulübü ile yeni kurulan 3 takımın katılımıyla oluşturulan ligde Seferihisar, Güzelbahçe, Selçuk, Alaybey, Urla, Esentepe, Agememnon ve 1881 Ata masterler takımları mücadele edecek. Dün Seferihasar'da bir araya gelerek detayları görüşen kulüp temsilcileri, ilginç bir karara imza atarak, sezon sonunda en çok puan toplayan ekibin yanı sıra, en centilmen takımın da şampiyon ilan edilmesi konusunda fikir birliğine vardı.

Şampiyon ilan edilecek iki takımın da İzmir'i bölgesel ve ulusal turnuvalarda temsil etmesi kararlaştırıldı. Müsabakaları hakemliği bırakmış master hakemlerin yönetmesi ve maçların ustalara yakışan bir terbiye içinde oynanması da tüm katılımcılar tarafından kabul gördü. Toplantıda mart ayında sona erecek ligin devamında nisan ve mayıs aylarında farklı turnuvalar düzenlenmesi, yaz aylarında da masterler arası plaj futbolu turnuvaları organize edilmesi karar altına alındı. Ayrıca ağustos ayında 15 ülkenin katılacağı uluslararası bir turnuva konusunda şimdiden çalışma yapılacağı duyuruldu.

- Seferihisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seferihisar Güzelbahçe İzmir Urla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title