Haberler

İzmir, Londra'da Tanıtıldı

Londra'da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı'nda İzmir tanıtıldı.

Londra'da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı'nda İzmir tanıtıldı.

İzmir Kalkınma Ajansı'ndan (İZKA) yapılan açıklamada, fuara İzmir Valiliği, İzmir Ticaret Odası, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği ve İZKA'dan yetkililerin katıldığı belirtildi.

Fuarda, Türkiye standının yanında İZKA tarafından hazırlatılan ortak stantta, İzmir'in tanıtıldığı bildirilen açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un da ziyaret ettiği İzmir standının, yoğun ilgi gördüğü kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, fuarın İzmir'in uluslararası alanda tanıtımı için imkan sağladığını belirterek, görüştükleri tur operatörlerinden aldıkları bilgiler doğrultusunda, İngiltere'den Türkiye'ye gelen rezervasyonlarda yüzde 50'nin üzerinde bir artış olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA / Ekonomi

İzmir Kalkınma Ajansı İzmir Valiliği Londra Ege Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title