Haberler

İzmir: Lise Öğrencilerine Gasp

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, 2 lise öğrencisi gaspçıların saldırısına uğradı. Gaspçılar, para ve cep telefonunu vermeyen 14 yaşındaki genci bıçaklayarak kaçtı.

Olay, 1831 Sokak üzerindeki parkta dün öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Havva Özişbakan Lisesi 1. sınıf öğrencileri Haydar İnanır (14) ve Fırat Güç (14), okul çıkışında evlerine gitmek için yola çıktı. Sınıf arkadaşı olan gençler parktan geçerken önlerini kesen kimliği belirsiz 3 kişi, cep telefonu ve paralarını istedi. 2 genç bu isteği reddedip kaçmaya başlayınca, gaspçılardan biri Haydar İnanır'ı belinden bıçakladı. 3 saldırgan kayıplara karışırken, İnanır kaldırıldığı Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından taburcu edildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, İnanır'ın verdiği eşgal doğrultusunda gaspçıların kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title