Haberler

İzmir: Kuyuda Aç Susuz Beş Gün

- İzmir'in Tire İlçesi'nde Genç Bir Kız Düştüğü Su Kuyusundan 5 Gün Sonra Çıkarıldı. Ailesi Tarafından 5 Gündür Aranan Genç Kız, Yarı Baygın Halde Kuyudan Çıkarıldı. 5 Gün Boyunca Kurtarılmayı Bekleyen Talihsiz Kızın Hayatta Kalması Şaşırtırken, Ailesi Büyük Sevinç Yaşadı.

- İzmir'in Tire İlçesi'nde genç bir kız düştüğü su kuyusundan 5 gün sonra çıkarıldı. Ailesi tarafından 5 gündür aranan genç kız, yarı baygın halde kuyudan çıkarıldı. 5 gün boyunca kurtarılmayı bekleyen talihsiz kızın hayatta kalması şaşırtırken, ailesi büyük sevinç yaşadı.

İzmir'in Tire İlçesi'ne bağlı Gökçen Beldesi'nde Nazmiye Erol (17) isimli genç kız dikkatsizlik sonucu düştüğü su kuyusunda tam 5 gün aç susuz yaşam mücadelesi verdi. Talihsiz genç kızı düştüğü kuyuda 5 gün sonra tarla komşusu İbrahim Güloğlu tesadüfen buldu.

Edilen bilgilere göre Gökçen Beldesi Fatih Mahallesi Şehit Mehmet Moran Caddesi 39 numarada oturan Nazmiye Erol, geçtiğimiz Cuma sabahı erken saatlerde tarlaya çalışmaya gitti. Ailesi ile birlikte sebze yetiştirdikleri tarlada gün boyu çalışan Nazmiye Erol komşusu İbrahim Güloğlu'nun tarlasındaki üstü çalılıklarla örtülü olan su kuyusunu görmeyerek saat 17.00 sıralarında 27 metrelik kuyuya düştü. İçinde az miktarda su bulunan 27 metrelik kuyunun içinde şans eseri hayatta kalan Nazmiye Erol 5 gün boyunca yardım çığlıkları atarak kurtarılmayı bekledi. Bu arada baba Halil Erol ve yengesi Ayşe Erol genç kızı her yerde aramaya başladılar. Kızının kaçırılmasından şüphelenen baba Halil Erol ise Gökçen Jandarma Komutanlığı'ndan da yardım istedi. 5 gün boyunca su kuyusunun dibindeki çamurlu suyu içerek hayatta kalmayı başaran Nazmiye Erol, Salı sabahı tarlanın sahibi İbrahim Güloğlu'nun kuyudan sesler duymasıyla fark edildi. Tarlasında çalışırken kuyudan duyduğu iniltilerle irkildiğini ifade eden, İbrahim Güloğlu, "Kullanmadığım su kuyusunun yanına gittiğimde inlemelerin kuyudan geldiğini fark ettim. Aklıma o an komşumuz Nazmiye'nin 5 gündür kayıp olduğu geldi. Hemen itfaiyeye haber verdim. Tire'den gelen AKS kurtarma ekibi 45 dakika süren bir kurtarma operasyonuyla Nazmiye'yi düştüğü kuyudan kurtararak hayata döndürdü. Çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Öte yandan düştüğü kuyuda 4 gece 5 gün geçiren talihsiz genç kız bu süre içinde sadece kuyunun dibinde bulunan çamurlu suyu içerek hayatta kalmayı başardı. Yarı baygın kuyudan çıkarılan ve ambülansla Tire Ertuğrul Aker Devlet Hastenesi'ne kaldırılan genç kız burada tedavi altına alındı. Doktorları genç kızın kuyuya düşerken boynundan ve yüzünden darbeler aldığını, ancak 5 gün boyunca açlık ve susuzluk nedeniyle vücudundaki elektroit dengesinin bozulduğunu ve hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi.

(FŞ-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title